Ipekk
[bilinmeyen] geçmiş olsun. Uyurken vermeyi deneyin mamasını grip diye iştahsızlaşmış olabilir . Su veriyormuydunuz önceden hiç bişe olmazsa su verin hasta madem
Ipekk
[bilinmeyen] hadi ya 😒 kısa sürede geçer umarım
Dorukannesi
[bilinmeyen] asida yapar
Dorukannesi
[bilinmeyen] insallah canim
HaticeYlmazAydn
[bilinmeyen] Geçmiş olsun🙏🏻Kızım yeni atlattı. Arasın bol bol burnunu aç. Uyurken mamayı ver. Şuan salgın var zaten. Ihlamur çayı veriyordum az az. Ama 4 aylık verilir mi çay bilemedim.
Hly3
Çok geçmiş olsun.bizdede durum aynı dünden beri hava veriyorum 🤦♀️
Hly3
Çok geçmiş olsun.bizdede durum aynı dünden beri hava veriyorum 🤦♀️
Heraninannesi
[bilinmeyen] Bizde 4 ay aşısında böyle olduk 1 hafta boyunca huysuz herşeyden memnuniyetsiz geçti ama
HaticeYlmazAydn
[bilinmeyen] İyi şükür. Öksürük için ilaç vermişti ilk prospan sonra artınca gribi 5 gün kullanabileceğimiz burun spreyi ve toz bi şurup vermişti. Antibiyotik vermedi. Gözetim altında tuttu doktor 3-4 günde 1 çağırdı. Ciğerlere inmeden atlattık şükür. Ciğerlere inince mecbur antibiyotik veriliyormuş. Ihlamur , ayva kabuğu , elma kabuğu kaynattım. 2-3 kaşık tarhana mamaları da uyurken verdim. Burnu tıkalı olunca içmiyorlar mamayı.Bol bol da su. Öksürüğü için de ara ara bişeyler içir kurumasın demişti.
Hly3
[bilinmeyen] evet ve ventolin karıştırıp veriyorum
Heraninannesi
[bilinmeyen] Bizde bir hafta sürdü aşının yan etkisiydi. Sizinki ne kadar süre sürer bilmiyorum ama hasta diye de olabilir