tospikannesii Zeynepink 3 aylık olduk dün. Ne tür oyunlar oynayacağım konusunda bende bilgileneyim burda 🥰 sürekli konuşmamı istiyor şuan, farklı farklı sesler çıkarmaya başladı, sanki cevap veriyor 🥰 birde kahkaha atarak gülmeye başladı, döneniyoruz ama ters yatırdığımda yatakta baya sürünüyor 😂 normal mi bilmiyorum erken emekleyecek sanırım 😂
U_H-annesiiii26 Zeynepink 3 ay 26 günlük oğlum yüz üstü koyunca kendini yana atıyor sadece öyle bir dönmesi yok bu aralar parmaklarını emiyor tabi gündüz uykusu çok zor oluyor zor dalıyor çabuk uyanıyor 🤦 uyanık olduğu zamanlarda oyun halısıyla oynatıyorum hoşuna gidiyor pianodan çıkan seslere falan heyecanlanıyor poşet defterden almıştım üstünde hayvan resmi sayılar renkler var ona baktırıyorum çıngırakla oynatıyorum dikkatini bayağı çekiyor şarkılar söylüyorum şuanlık böyle gidiyor bakalım 😊
MervEslinArden Zeynepink 3 gün sonra 4 aylık olcak müzik açarım yatağımıza yatarız söylerim oyuncağını uzatıyorum eline tutup ağzına götürüyor tutmaya çalışıyor böyle bakmaya çabalıyor, perdeyi açarım dışarı seyrederiz kuşları insanları arabaları izlemeyi seviyor, bazen babasıyla nasıl tanıştığımızdan başlarım doğumuna kadar anlatırım konuşmamı seviyor tepki veriyor. Böyle böyle zaman geçiyor kuzumla
Ozgeruya Zeynepink bizde dün 3 aylik olduk sürekli konuşmak istiyor o yuzden emmiyor bile ven sürekli konuşuyorum sarkibl soyluyorum cee oyunu oynuyoruz mendille cingiraklarini oynatıyorum ayna karşısında oynuyoruz anlatıyorum elini ayağını falan daha cok bi etkinlik olmuyor küçükler tabi gülmeye basladik degisik sesler çıkarmaya çalışıyor sesli gülmeye çalışıyor bide ellerini birbirine geciriyor agzina sokmaya çalışıyor 🙂
Zeynepink tospikannesii ay maşllah bizde 3aylık 23günlğgğz ama benimkisi daha dönmüyor oyun halısına koyuyorum onla zaman geçiyorum
Zeynepink U_H-annesiiii26 bizde 3ay 23günlğgğz sürekli elleri ağzında ne mama emiyor ne emiyor zar zor anca benim oğlum dönmüyor yere koyduğunda oyun halısında Zaman geçiyoruz
tugbamomy Bizde 3 ay 24 günlüğüz. Üç gecedir beşiğine koyunca asla uyumuyor. Sürekli uyanıyor. Atak diye düşünüyorum 🤦🏻♀️Perişan hale geldim ya. Ki bu zamana kadar uykusu çok düzenliydi. Gece emer hemen uyurdu. Şuan delircem kolum kanadım tutmuyor resmen benimle uyudu sadece dün gece 🤦🏻♀️ Sorunun cevabı bu değildi ama var mı bizim gibi olanlar? Oyun meselesine gelince sürekli kucakta gezmek istiyor. Gezdiğinde çılgınca ayaklarınınellerini sallıyor çığlık atıyor sesler çıkarıyor. Onun o halini görünce mutlu oluyorum ama oyuncakları da tatmin etmiyor sanki. Oyun halısı alsam iyi olacak sanırım..
tospikannesii tugbamomy biz 1 aydır aynıyız, beşiğe koyar koymaz uyanıyor, ya koltukta yatıyor ya bizim yatağımızda, geceleri benimle uyuyor, ona da uyumak derseniz, çok uyanıyor, bırakın sizinle rahat uyuyorsa uyusun, demek ki size ihtiyaç duyuyor 🥰
Zeynepink tugbamomy aynen bence oyun halısı al daha iyi olur peki dönüyor mu kızın bizde öyleyiz uyumuyoruz zor zar gözleri kızaranq kadar uyumuyor
Eslemmomy tugbamomy benim kız doğduğundan beri beşikte uyumak istemiyor nerdeyse 1 aydan fazladir birlikte uyuyoruz anca öyle uyutuyor beni yoksa besige koyduğum gece hep mız mız
Babyaras tugbamomy aynı durumdayım 3 ay 23 günlük böyle değildi kuş gbi uyuyro hemen uyanıyor uyku denen bişey kalmadı artık oyun halısını tavsiye ederim az da olsa onda oyalanıyor benim ki
Eslemmomy MervEslinArden iyi fikir bu ben ne konuşsam diye düşünüyorum hep hikayemizi anlatayım bende sağol 🤗
Ebrareylulll MervEslinArden bizde 3 gün sonra 4 aylık olucaz. 🤗 Bebeğinize bisiler yatırmaya başladınız mı acaba bende sadece mama veriyorum
tugbamomy Zeynepink Kızım değil oğlum var 🥰 ya genelde sol tarafına dönüyor daha kolay bir şekilde ama her defasında döndüğünde diğer kolunu kurtaramıyor bazen kurtabiliyor ama sonra öylr kalıyor.
MervEslinArden Zeynepink dönmüyor ay daha çabalıyom kendim dönmesi için ama yok daha bazen iki yana yastık koyup oturtuyom oturuyo seviyoda ama dönmeyi daha beceremedik
Eslemmomy Zeynepink 3 ay 12 günlüğüz Dönüyor kafasını dik tutuyor oyun halısı aldım kendi kendine oynuyor seslere tepki veriyor zeka kartları var dikkatini çekmiyor çıngıraklari seviyoruz kitap okuyorum ilgisini çekmiyor şarkı dinlemeyi Kur’an ve yağmur sesini seviyor babası gitar çalıyor çok hoşuna gidiyor en sevdiği şeyde kucakta olmak 😂
Zeynepink Eslemmomy ay maşllah nasıl öğrettiniz dönmeyi benimkisi dönemiyor yüzüstü koyduğum zaman hemen ağlıyor saçlarımı cekiyor tabi Bu arada 3aylık 23günlügüz
MervEslinArden Ebrareylulll valla yoğurt veriyorum ben her kahvaltı saatinde 1 yemek kaşığı kadar yiyor kavanoz mamalar var onu denedim onuda kabul etti şu meyve kemirmeleri için bi emzik gibi bişi aldım muz deneyim dedim kemirdi👏😁 Anneannem biz analarınızı nasıl büyüttük yedirin bişey olmaz diye gaza getirdi verdim veririm de daha