Maryhoney 15ayligiz çok denedim ama yok cirpina cirpina çıkarıyor ne ayakkabı ne panduf ne çarıklı çorap ne patik şuan yürümeye az kaldı tam yürümüyor alt dairemiz boş ayakları üşüyor ama giydiremiyorum seçenek marka vs onerilerinizi bekliyorum 😑
Kuzumveben Maryhoney https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Pijama-Alt/3829153/669256 canim bunlara baltin mi corapli alt patikli alt degil corap var bildigin alt kisminda inceleyebilirsin lcw bu ama e bebektede var
Defneligunlerrr Maryhoney tek çözüm kilotlu çorap galiba. Benim bebeğim de aynı akşama kadar abartısız 100 kere giydiriyorum çorabı.
Payan Maryhoney ben trendyoldan caluu patik sipariş verdim rahat olursa da giymez mi?belki sizdeki modeller çok rahat değildir
Mommy_ Maryhoney Kokopatik den aldım onu giydiriyorum ben. Tabanı ince deri üşümüyor ayakları hem de yumuşacık hareketini kısıtlamıyor.
Maryhoney Kuzumveben küçükken giydirdim bunları biliyorum çorabı çıkarmıyor benim bahsettiğim çorabın üstüne giydirmek ayak tabanı sert olsun istiyorum ki yerden soğuk almasin yürüme aşamasında çünkü
Maryhoney Defneligunlerrr 2 kat çorap giydirmek mantıklı ama ayakkabı hiç giymiyor dışarda napcaz yürüyünce 😑
Maryhoney Payan valla LCW de çarıklı çorap en rahatı bence ama onu da çıkardı vicco aldım ayakkabı hafif ayaklarını çırpıp çıkardı Nike Md runner mi alsam acaba diyorum ağır mi bilmiyorum
Defneligunlerrr Maryhoney merak etmeyin yürüyünce dışarı çıkmak uğruna kendileri ayakkabılarını gösteriyor giydir dışarı çıkalım gibisinden ☺️