Annevebebek Selam hanımlar bebeklerde idrar yolu enfeksiyonu neden olur bilginiz var mı 4 aylık bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı
Synmannesi Annevebebek 4 aylık bebeğim bende düşünüyorum 🤔 idarar kopkoyu ve kokuyor sizinde öyle mi doktora götürecem
Annevebebek Synmannesi yok canım bizim huysuzluk ağlama filan vardı bir yeri ağrıyor gibi acı acı ağlıyordu
Annevebebek Synmannesi gaz sorunumuz da var ondan mı diyordum hep idrar yolu enfeksiyonu da eklendi şimdi gazın üzerine
Synmannesi Annevebebek sık sık mı ağlıyor zimsks verdi bir hafta kullan demişti 40 günlükken sonra geçti bir daha olduğunu düşünüyorum
Annevebebek Synmannesi idrarını yaparken yanıyor sanırım bizim sünnet sorunumuz da var ama sünnet olucaz bu ay ondan da olabilir ama enfeksiyonu nerden kaptı merak ediyorum
Albayrakokur Uzun süre ıslak bez kalırsada olurmuş birde silerken önden arkaya arkadan da öne silmemek gerekmiş benim bildiğim bundan
Albayrakokur Annevebebek gerçi canım nekdr dikkat eysen de oluyo enfeksiyon elimizden niyerden oluyo benimkide grip mesela dikkat ediyorum ama oluyo canını sıkma ialcını vs kullan allah şifa versin
Annevebebek Albayrakokur amin canım hepimizin evlatlarına inşallah dizede çok geçmiş olsun. doktor augmentin yazmış onu kullanıyoruz bakalım inşallah geçer