Aselinaannesi Tek benmiyim bilmiyorum kızım hicbir yemiyo ağzına kilit vurmuş sanki özenerek yapıyorum herseyini yemiyo yemiyo çıldırmak üzereyim artık siz neler veriyorsunuz hanımlar
balkizimbebegim Aselinaannesi özenerek yaptığım şeyleri benim kızımda yemiyor 9aylık ben artık kendi yediklerimizden veriyorum daha hevesli yiyor masaya oturtuyorum ne yersek bi iki kaşık ona veriyorum öyle yiyor
SeyfettinNurcanEbrar Aselinaannesi valla bizimki yaşını geçti 3 gün sonra 13 aylık olacak hala düzgün yemiyor anne yüreği işte bende üzülüyorum çok ama diş dönemi işte ne yapalım yediği kadar veriyorum yine süte devam ediyorum…
Alinduru Aselinaannesi aynı durum bizde de var 10 ay 26 günlük. Bir çocuk hiç mi bir şey sevmez ben de delirmek üzereyim ne tarifler deniyorum diğer çocuklar bayıla bayıla yer aynı şekil o dudakları bi kilitliyor aman allahım 🤦🏻♀️
Aselinaannesi balkizimbebegim canım onu da denedim yemek yerken bizimle oturuyo masaya kendi yaptıklarımdan veriyorum zorla bi iki kasık yiyiyor pütürlü şeyleri yiyemiyor halen
Aselinaannesi SeyfettinNurcanEbrar bende üzülüyorum:( yesin sağlıklı beslensin istiyorum ama bazen olmuyo işte