Bittercikolatam 5 ay 11 günlük oğlumla Uykuların alt üst olduğu dönemdeyiz diş jeli kullananlar varsa öneri de bulunabilir mi ? Gündüzleri salatalık havuçla idare edebiliyoruz ama geceleri kesinlikle durmuyor 30 dakika da bir uyanıyor ne yapacağımı şaşırdım artık
demetdiyebiri35 Bittercikolatam jeli doktor önermiyor ama kullanma bence ben silikon parmak kalıyıcı aldm ama kendisi kaşımak istiyor el ağızda bende bırakıyoruk bazen mama verirken biberonla kaşıyor kendisi
GoGirl Bittercikolatam dis jelini doktorumuz onermemisti uyanmasinin sebebi dis mi bunu da iyi bilmek lazim bu surec uzun bir surec cunku
Aysen58 Bittercikolatam merhaba ben dış jeli kullanıyorum ama çok sık değil bebeğim 25 Ekim de 6 aylık olacak. Bazen çok huzursuz oluyor ellerini fena yicek gibi yapiyo o zaman az birşey sürüyorum bence biraz kullanılmalı bizler bile bir yerimiz Ağrı’da kasinsa hemen ya ilac alıyoruz ya da çözüm üretiyoruz onlar bize muhtaçlar kısacası bence alıp gece en azından sürebilirsiniz ben dentinox kullanıyorum. Burda bir arkadaş biraz zeytinyağının içine 6 -7 tane karanfil koyup bir gün bekletip o jeli sürdüğünü söylemişti.
Bittercikolatam busramerve kimyasal olduğu için önermiyorlar ama internetten baktım kimyasal olmayanlarda varmış en azından öyle yazıyor ama doğruluğu ne kadar bilemiyor insan
busramerve Bittercikolatam evet pek güven vermiyor ve sadece 15-20 dk uyuşturuyor sonradan tekrar başlıyor ağrısı