Busy34 Kızlar sizce ne yapmalıyım. Birazdan aşıya gideceğiz. Gitmeden calpol vereceğim. Ama herkes ateş olur sabaha kadar bekle başında dedi. Bu gece için beklerim hiç sorun değil. Ama gözümü baya korkuttular 😢😢😢
aaysegulde Busy34 o kadar abartacak bi şey yok merak etmeyin. Ben de çok korkmuştum ama bizde hiç ateş yapmadı. En fazla 37 ye kadar çıkar demişlerdi o da olmadı. Olursa da ateş düşürücü fitil daha etkili. 4. ay aşımız ateş yapmıştı bizde. Fitil verdim yarım saat içinde düştü.
Slda35 Busy34 kesin ateşlenir diye bir şey yok her çocuk ateşlenmez bizde olmamıştı.Süreki ölç ateşini yükselmeye başlarsa bence calpol ver.Çünkü aşının etkisini etkiliyormuş
funny34 Busy34 calpola gerek yok ateşe en güzeli limonu sık çorapları batır giydir bebeğine daha cabuk düşürüyo. Hem doğall
Kagan-89 Busy34 Hic korkulacak bisey yok telaslanma,goreceksin bak.bizde de ateş olmamisti olursa ver bencede onceden verilmesi bana biraz sacma gelio bosu bosuna
Emine1002 Korkulacak bisey yok her çocukta ateş olmuyo bile oğlumda olmadı mesela gitmeden verme calpol ebe bana çok huysuzlanırsa 1 çay kaşığı ver dedi oda aşıdan sonra
BalarisiYusra Busy34 bizde 2.aya ateş olur demedi hemşire verem aşısı olduk o ateş yapar dedi ateşlemedi ama çok şükür
kereminannesiaslii Busy34 yok canım ya inanma.kesin ateşlenir sabaha kadar bekle diye bisey olur mu kesin olacagini nerden biliyorlar.benim oglum iki yasinda bütün aşılarını yaptirdim.birinde bile ateşi çıkmadı bisey olmaz insallah
Azsekerlikahve Busy34 yook canm korkma bişey olmuyo. Calpol niye veriyorsun ki? Doktorun söylemediyse verme bence. Ben yaptırdım bebeğime sadece orda ağladı eve gelince uyudu bebeğim. Hiç sıkıntı yaşamadık ateş kusma vs.
Alitunam Busy34 ates 37.2 oldu en fazla ama cok huysuz oldu benım oglum devamlı agladı. 6 saatte bır. Calpol verdım
SedaaM Busy34 canım hiç birşey verme her bebek aynı olmuyor doktorda önermiyor zaten ateşi olursa verin diyor bizim ateş falan olmadı sadece ilk gün biraz huzursuzdu okadar
Perihann Busy34 canim ates olmuyir herr zaman duruma gore verirsin. Benim oglumda 1 gece boyunca huysuzluk olmustu ates cok az oldu takip ettim ustu ckardim . Dikkat ettim yani bence atesten cok huysuzluk oluyot ya ben neler cekmistim
eymeninefe Busy34 bende çok korkmuştum ama inanın ne ateş oldu ne de huzursuzluk aşıdan gelince calpol verdim
Mimarannee Busy34 dün olduk bizde . Hiç calpolda vermedim döndüğümüzde 2 saat sonra verdim . hiçte bişey olmadı senin gibi çok gerilmiştim ama gerek yokmuş stres yapmaya