gul1994 Kızlar merhaba size bir sorum olacak kızım 4 ay 12 günlük bugün kontroldeydik doktor kızımın ayaklarının hiç rahat salmadığını söyledi hep sıkıyor, hep havada duruyor ayakları veya ikikat, sizce bu problem mi bu aylarda ayaklarını yatarken düz tutması mı lazım, lütfen bi bilgisi olan bana cevap yazabilir mi? Şimdiden çok teşekkür ederim!🍀
Nily gul1994 yani ayakları şuan hep hareket halinde. Bizimki koşuyormuş gibi yapıyor.normal yatarken düz.altını acınca ayakları havaya kaldırıyor. Doktorunuz birşey demedimi ne dmek istemiş yani🤷♀️
minikkizim gul1994 valla bizimkide surekli havada surekli bi tekme atma halinda hic duz uzattgni görmedim nerdeyse. sorun oldugunu hic dusunmemistim
ask Merhaba, Ben de bu konuda tedirgin olmustum neden bacaklarini duz uzatmiyor diye ama doktorumuz bir problem oldugunu soylemedi. Peki doktorunuz ne onerdi size?
gul1994 Nily bizimki uyurken de öyle hep ikikat halde diğer kontrolde yine bakıcam dedi doktor bende öyle bi korktum acaba bş mi var die
Nily gul1994 belki öyle rahat ediyordur canım. Ayaklarının üzerinde dikilebiliyorsa sorun yoktur heralde endişe etme😊