hazalinannesi1705 Yaklaşık 10 gündür koku alamıyorum , covid olanlar ne kadar sure de koku duyunuz geri geldi 😔
Deletedmom4440 hazalinannesi1705 5 gündür benimde yok 😥 ve çareside yok bekliycez mecbur karantinam bitince kbb ye gircem 😥
dlkcnblt hazalinannesi1705 canm ben grip atlstrım covid değildim 1,5 aydır yok koku dha da gelmedi.burnuna kulak çubuğuyla hergün tereyağ sürünce düzelirmiş dediler
GoGirl dlkcnblt gripten bu kadar uzun süre koku gitmesi olur mu ? Olsa da mutlaka baska nedeni vardir ya da covid testiniz yanlıştı koku gelmesi onda uzun sürebiliyor
Huriye22 4 5 aydır almıyorum me koku ne tat😔 corona oldum geçirdim ama üzerimde bu etkileri kalmış dedi doktor
Deletedmom4440 dlkcnblt keşke ona doktor karar verseydi bir KBB gözükün tıkanma olmuş olabilir temizleniyor onlar düzelme imkanın var boş yere kendine eziyet etme
Huriye22 hazalinannesi1705 benim ki 1 aya kadar geçmezse doktor gel tedavi edelim diyor ama ben gitmeyi düşünmüyorum
aybikreis hazalinannesi1705 ya ben de istanbuldan erzuruma taşındım 3,5 ay oldu. Geldiğimden beri burnum akıyo yada tıkanıyo. Hava değişimi diyorum ama covid böyle mi oluyor,oluyorsa bu kadar uzun sürer mi
Eslemsi_04 hazalinannesi1705 neredeyse3 3,5 aydır kokuu sıfırr daha yeni yeni almaya başladım koku bn evden cıkmıyorum eşim cıkıyo sadece o test yaptırdı begatif cıktığı icin bn gerek duymadım teste . Virüse karşı başka bi belirdi yoktu zaten.koku alamamak cok sinir bozucu gerçekten 😐
dlkcnblt GoGirl bizde yanlştır diye düşündük 3 kere falan test verdim hepsi negatif vallaha anlamadım ufaktan gelmeye başladı da tam değil
dlkcnblt hazalinannesi1705 çok kötübi his ya benimde şimdilerde bazı şeylerin kokusunu duyuyorum bazı şeylerin duymuyorum. Nerdeyse 2 ay oldu