Defnenvekuzey Bebeğim 6 buçuk aylık heyecanlandığı zaman titreyerek heyecanlanıp gülüyor bu normalmi Gün içerisinde kucağına biri alsın diye heycanlanıp titriyor gibi normal mi açaba yoksa bi belirtimi
seydaac Defnenvekuzey yani tahmin ettiğim gibiyse bence normal. Heyecanlanınca kendilerini sıkıyorlar ondan titriyor gibi oluyor sanırım.
Ogullarinaasikanne Defnenvekuzey cok normal 5 yasindaki oğlum da sinirlenince kendini sıkar ellerinj ozellikle yada heyecanlaninca gayette sağlıklı masallah. Hem annesi nasil belli edecek mi konusamiyor vücut dilini kullanıyor bence gayet olağan ❤️
mom0989 Defnenvekuzey benim kızım hala öyle heyecanlanıncs dişlerini sıkıp gülüp titretiyor kısa süreli kendisini
Defnenvekuzey Çok teşekkür ederim araştırdım zaman Google otizm belirtisi filan yazıyordu korktum açıkcasıı
Duygu01 Benim bebeğimde öyleydi 12. Aya kadar sürdü bacaklarını kas katı yapar ellerni sıkar titrerdi heyecanlanınca.sonra kendiliğinden geçti. Şimdi alkış yapıyor heyecanlanınca
mmisa Duygu01 aynı dediğin gibi kendini kasıyo kollarını bacağnı yüzünü bide hığğ diye ses cıkarıyor 9 aylık