Ebrcrkc Kızlar 2 aylık kızım var.kakasinda sanki mukus var.oksuruk ve hapşırık oluyor.doktora söyledim evham yapma dedi test yapmadi 😗diyet yap bakalım kakası değişecek mi dedi.basina gelenler yazabilir mi sizce var mıdır süt alerjisi??varsa erken teşhis edildiğinde kurtulma gibi bı durum olur mu?
Betul00 Sut alerjisi genelde kakasinda kan , deri dokuntuleri ve emzirdikten sonra yuzunde kizarmalar ve kilo alamama gibi sorunlara yol açiyor.. Ebrcrkc sadece mukustan alerjisi varmi yokmu tahmin edemeyz bence
Buskat Ebrcrkc mukuslu köpüklü kaka ve gaz problemiyle bugün gastroenterolojiye gittim. Doktorun tek dediği ben köpük ve mukusu alerji belirtisi saymıyorum hatta kakada kanı bile bi yere kadar kabul ediyorum. 15 gün süt ürünleri diyeti denemiştim ama hiç bir fark göremedik. Bana laktozu sindiremyiordur diyip relactaz damla verdi. Diyete de gerek yok artık dedi. Alerji için çocuğun kilo alımına bakarım ben dedi. Bizim bebeğimizin kilo alımında sorun yok. Deneyip göreceğiz
Rmeysa058 Ebrcrkc yeşil renk mukuslu kaka yapıyordu gözleri kızarıyor ve şişiyordu kaşlarında geçmeyen konak yanaklarında ve vücudunda egzema vardı az kilo alıyodu aşırı gazı oluyodu başını sürekli bi yerlere sürterek kaşımaya çalışıyordu geçen hafta test yaptık %95 alerji çıktı 🤦♀️
Ebrcrkc Buskat bizimde kilo alımı normal cnm doktorda öyle dedi kilosu normal ama daha erken ya eğer varsa şimdiden tanı koyulsa belki ona göre hareket ederim
Happy24 Buskat merhaba yorumunuzu okudum şimdi eski gönderiden alerji durumu ne oldu bebeğinizin aynı belirtilerimiz bizim de var da cümkü