A05072020 Kizceler bebekleriniz uyumadigi zaman zorluyomusunuz yoksa ne zaman uyursa uyusunmu diyosunuz
YasemiNYagmur1 A05072020 karnını doyuruyorum biraz oynuyor sonra yarı kundak yapıp beşiğine koyuyorum dönencesini açıyorum bakarak müziğini dinleyerek uyuyor uyumazsa kucağıma alıp biraz gezdiriyorum yatar vaziyette pışpışlayacak o zaman dalıp gidiyor hiç olmadı hamağına koyuyorum ama genelde beşiğinde uyur gider dönence sağolsun ☺️
Merven A05072020 memeden kestim simdi ayakta sallanma bağımlısı oldu ayaktan indiği an ağlıyor malesef aynı saatlerde uykusu gelsede sallıyorum devamlı ha uyumazsa artık ayaklarım dayanmıyor amann gelsin uykusu ya ne yapayım bende insanım salla salla zaten bütün gece ayakta diyorum sallamiyorum
BenimMinikMucizem A05072020 biz de sünnet ettirdik 5 gün önce son 2 gündür huyu suyu değişti bizimkininde meme reddediyor nasıl itiyor beni memeyi görünce uyumak istemiyor hep ağlıyor valla yıldım 😔
Aynurpoyraz Bende hep aynı saatte uyutmaya çalışıyorum canım eğer o saati geçirirse huysuz oluyor biraz zorluyor beni uyumamak için ama uyutmaya çalışıyorum hep çok nadir uyumdigi zaman bende onu iyice yoruyorum oyun oynayarak sonra uyutuyorum
Aynurkt Rutin oluşturmak için hergün aynı saatlerde uyutmak için yatırıyorum. Ama uyumadığı zaman da çok zorlamıyorum. Sonuçta biz büyüklerde hep aynı saatte uyumuyoruz. Zaten aksi takdirde hem ben geriliyorum hem bebeğim😊
A05072020 BenimMinikMucizem benimde öyle oldu eskisi gibi sık emmiyo ama emdigi zamanda güzel emiyo sen emzir genede vazgeçme
BenimMinikMucizem A05072020 valla kaç takla atıyorum emziricem diye sırtım kollarım ağrıyor artık farklı şekillerde emziriyorum