kukuleta Lc vaikikiden uyku tulumu aldım kızıma en içerde etiket oluyoya nasıl yıkıycagımız yazan yer orada ana kumas %100 pamuk astar%100 pamuk dolgu%100 polyester yazıyo dısı pamuk içi polyester mi kötü mü oluyo yani etiketi koparmadm ona göre iade ediyim
Minikbal kukuleta içindeki elyaf polyester tabiki onu pamuk yapamazlar k.onemli olan tenine temas eden kisimlar ki oralarda pamuk.ben kullanıyorum gayet iyi
Mirayse kukuleta içide pamuk olanları alın diyorlar ama ben bulamadm mecbur elyaflı oldım sonrada bulmustum trendyolda onlar pahalı alcam yine ama bi su küçğk kalsn artık şimdişik bu aldımı gitdircem bende tek sıkıntı terletmesi
kukuleta Minikbal tamam tesekkür ederim içide pamuk olan seçin diyorlardı ama bulamadım anca bu vardı
Yagmur46 kukuleta ama içi elyaf olmazsa ısıyı izole edemez ki. Ben de kullanıyorum kızıma LC nin tulumunu çok güzel çok memnunuz
Bukrem62 Yagmur46 iç dolgusu pamuk veya yün olanlar da var tabiki çok daha sağlıklı ama fiyatları 300-400 tl🤦🏻♀️
kukuleta Yagmur46 ne bileyim öyle duymustum elyaf olmasn pamuk olsun diye ama memnunsanz bende memnun kalırım heralde kaç tog sizdeki
Yagmur46 kukuleta bizim evimiz soğuk,o yüzden 2,5 tog bendeki canım,bi zıbın bir pijama ile giydiriyorum sabaha sıcacık kalkıyor kızım
kukuleta Mirayse ben daha kullanmadım dışı nda pamuk yazıyodu direk aldm evde baktım dolgu polyester yazıyor