Yarenelibol_ Burnunu hergün çıkarıyoruz tıkalıydı bugünde öksürük bşladı tıkanıyor kalıyor balgam çıkıyor dün sağlık ocana götürdük birşey yok dedi doktor nabmam lazım😕🙁
ElifBeren Yarenelibol_ nefes alması nasıl hızlı hızlı ve karnı da çok inip kalkıyorsa yarın çocuk doktoruna götür bence benim kızım bronşit oldu bu anlattıkların gibiydi
Yarenelibol_ ElifBeren yok öyle ypmıyor canm sadece ıhlıo ağlıycağı zaman grib olmus olablr yarın götürücem cocuk doktoruna ama dün bişey yok dedi ciğerlerine bakmıştı 10 günlük bebeğe bişey vermezler heralde
ElifBeren Yarenelibol_ ben erken götürdüm ciğerlere inmemiş temiz dedi soğuk buhar verelim dedi yaptık ona rağmen tekrar götürdüğümde ciğerlere inmişti 6 tane iğne oldu ayrıca antibiyotik şurup başladı korkutmak değil amacım sadece önlem al diye
behrem bu ara salgın var lütfen hastaneye gidin ciğerlerine inmeden tedavi olsun. biz bebektir geçer süt iyileştirir diye diye çocuğun ciğerlerine indirdik sonra 1 hafta küvözde kaldı o süreç inanın çok yıpratıcı