Alitunam Merhabalar. 2 ay 24 gunluk oglum var ve agzımız cok akıyor. Tükürük çıkartıyor devamlı . Bu durumda olan varmı acaba. Bu ayda dişte çıkmaz 😀
2papatya Alitunam bizimkiler de o ayda başladı şuan 4 aylıklar şu aralar hususi köpürtüyor bide Tükürükleri 😂😂
reynwoman Alitunam benim kızımda 2 ay 11 günlük oldu aynen oda öyle sürekli ağzı akıyo ve tükürüğünü köpürtüyor birde sürekli ellerini emiyo hatta üst kıyafetinin kol bileklerini falanda emiyo 🤦🏼♀️😂 bugün yelek giydirdim ponponları vardı yakasında baktım onları da emiyo
Agustosbocegi Alitunam benim 2 aylik olmadan basladi gecen gun 2ay kontolumuzde doktor bundan sonra agiz aklamasi el emmeleri elini kulaga goturmeler baslicak dedi
2papatya Flora 😂😂😂 ayy o köpürttükce gülesim geliyo bi lokma kalıyo ağzı ayyyy uyuyo şuan gidip öperek uyandırasım var ama yapamam 😂
Defnenil-ceylinasel Benım Kızımında 2 aylıkken salyası akmaya başladı suan 7 aylık hala akıyo ve ne kadar sürer bilmiyorum önlük kullanıyorum devamlı kıyafetlerin önü hep ıslanıyo üşütür dıye
Flora 2papatya ilerde agular gugular çığlıklar tavan yapcak benim gibi günde bilmem kaç defa üst değiştirceksin dişler gelmeye başladıkça ağız şelale oluyor mübarek 🤓😂
eylulmin Alitunam 4 ay 22 günlük. Kızımın adını Niagara koymayı düşünüyorum. Zira ağzından su değil şelale akıyor adeta. 30 civarı mendili var, önlüğü vs iki gün zor dayanıyor