Serapylmz36 Kızlar merhaba 3 ay önce doğum yaptım ve şimdi saçlarım topak topak dökülüyor. Ne yapmalıyım ne kullanmalıyım. Resmen kel kalacam diye strese giriyorum. Sütüm kesilecek diye korkuyorum 🤦🏻♀️ Önerisi olan var mı 🙏🙏🙏
HazelK Serapylmz36 Benimde 3. Ayda dökülmeye başladi ayni korkular bendede vardi ama merak etme 5. Ayda kesildi çok şükür
Flora Serapylmz36 benim 5 ay oldu avuç avuç hala dökülüyor kocam çok şikayetçi kendim strese girdiğim yetmiyor birde o beni strese sokuyor dar geldi artık saç muhabbetinden çözüm bulan var mı ben bulmadım şurda bekleyeyim
HazelK Serapylmz36 Kalir canim merak etme bende cok korkuyordum elime doldu doldu geliyordu hatta doktora gidecektim çok kötüydü
Deniz00 Benim 10 ay oldu daha çok dökülmeye başladı çok üzülüyorum haftada bir kere saç diplerime zeytin yağı sürücem 15 20 dakka bekletip duşa giricem baklm nolcak bi arkadaş zeytin yağı sabunuyla dul alıyormuş ve faydasını da görüyor muş
Serapylmz36 Deniz00 mevsim geçişi diye kandırıyorum kendimi ama öyle böyle dökülme değil resmen kuaförde saçlarımı kestiriyorum gibi 🤔🤦🏻♀️
Deniz00 Serapylmz36 ben bugün gttm kan veedm saç dökülmem için ilaç yazdı doktorum sağlık ocağına gt sende cnm