meryembrl Spiral taktırmıştım geçenlerde ve adet tarihim yaklasıyor. Ben de adet olmayı asla sevmeyenlerdenim 🙄 kanama falan çok oluyomuş. Normal taktırdım hormonlu degil. Sizlerde nasıl oldu adet düzeni ve kanamanız?
boncukhaniminannesi meryembrl ben temmuz da taktırdım 35 günde bir kanamam oluyor normal 5 gün sürüyor ilk 2 gün yoğun oluyor ama beni çok rahatsız etmiyor açıkçası.
SinyorinA meryembrl ablam taktirmisti adeti normalde kisa surer spiralden sonra 10gun yogun surmus ve baya agrili geciriyor 😏
asz meryembrl adet gecikmesi yapar canım.benim bu ay 10 gün gecikti ama evham yapmadım alışığım çünkü(ilk taktırdığım dönem 11 yıl korundum çünkü)evet adet yoğunluğu her ay yaşarsınız.ve takılı olduğu süre boyunca adet dönemini uzatıyor.
Snmkhrmn Normalde 5 gün belli belirsiz süren adetim 10 gün sürdü ve cok yogundu 😔 en kisa zamanda çıkarttırmayı düşünüyorum
meryembrl boncukhaniminannesi önceden nasıldı peki düzeniniz? İnşallah benimkide rahatsız edici boyutta olmaz ya
Teachermom meryembrl Genelde yogun olur.Bende 2 hafta once taktirdim b3kliyorum😁Ama normal yogun olmasi da duzensiz olmasi da sonucta yabanci bir cisim var 3 ayda ancak duzene girer doktorum dedi.
lydia91 meryembrl spiralden sonra henüz 1 kez adet oldum. İlk adetimin 1.günü kan kaybından ölücem sandım 😂 diğer günler düzeldi ama adetimi de 2 gün uzattı. Bakalım 2.adetimib daha normal geçmesini umuyorum 🙄