Alyaerva Kızlar Ablam 2 aylık hamile sürekli bulanıyo gece uykumda bile bulanıyorum diyo hiç bişey yiyemiyo böyle olan varmıydı korkuyorum onun için başka bisey mi var yoksa normal mi
Atlas2020 Alyaerva prilam kullana bilir ben 9 ay boyunca bunu kullandım saglık ocagından da yazdıra bilir canım etkili bi ilac
Mom98 Alyaerva normal ben gebeliğimk öğrenmeden başlamıştı bulantılarım 6 aya kadarda devam etti leblebi ve çubuk krakee iyi geliyor diyorlar bende bir işe yaramamıştı ama denenebilir 8 haftalıksa eğer bebek zaten 16. Haftaya kadar bulantılar çok normal eğer geçmezse doktorundan bulantı hapı isteyebilir sağlıkla kavuşsunlar inşallah 🌼
Sadiyealp Alyaerva benim 5 ay çok kötüydü klozet başı bekledim zofer diye ilaç verdi doktor onunla kendime geldim çok şükür
Cansumommy Alyaerva 5+3 den başlayıp doğum anına kadar 24 saat bulantı çekmiş bir insanım.😂😖 gayet normal yani 🤗 prilam dr içtim 9ay
Hayat63 Alyaerva buarada gayet normal canım korkmasın 15-16 haftalara kadar sürüyır genelde mide bulanması hamileligin sağlıklı olduguna işaretmiş buarada hayırlı dogumlar diyelim😊
KaraninAnnesi Hayat63 zofer olabilir mi kizlarimdaki her iki gebelikte de çok bulantı yaşadığım için bu beni anca kesiyordu
Bendeanneoldum Alyaerva ben 🙋♀️ Açım diye alıyodum artık serumlarla ayakta durdum. Polo şeker çok az iyi geliyodu snra doktorum bulantı ilacı yazdı onunla rahatladım biraz
yigit57 Alyaerva ben hiç bulantı yaşamadım, tiksinme, aşerme, ağrı sızı hiç olmadı. 8. Ayda göbek deliğimde aşırı ağrı olmuştu ama 1 ay kadar çektim doğumdan sonra oda geçti.
Greeenden Alyaerva merhaba cnm aynı bende öyleydim doktorum onzy hap vermişti bana hayatımı kurtardı kesinlikle öneririm 🙏🏻🙏🏻
minikbaykus Alyaerva ben varim canim ilk üç ay hergun. Ondan sonra da 9 ay dolana kadar sürdü. Prilam.vermisti o iyi geliyordu. İçmeyi unutunca bildiğin yatalak oluyodum.
milasmommy Alyaerva normaldir. 9 ay kustum. Uyurkende kustum uyanıkkende kustum. Doğuma inerkende kustum doğumdan hemen evvelde kustum. Doğumdan hemen sonra geçti. Doktorum başımda bekliyodu gözümü açtığımda bana iyimisin diye sormadı miden bulanıyor mu diye sordu. Çünkü 9 ay hastanede kusmaktan yatış yaptım diyebilirim😂