Tubavttr Hisar markada hiç bir ürünü almayın paranıza yazık olur. Tencereler dalgalı dalgalı çıkıyor makinadan sonra tekrar elimde yıkıyorum lanet gitsin. Şimdiki aklım olsa hepsini lava alırdım. Yemek takımım biri korkmaz biri emsan emsan benim aldığım zaman emsandı annemin tencereleri bile hala emsan. Ama Karaca satın alınca kalite düştü fiyat düştü diyorlar. Kaşık çatalda hisar aldım ben kenarları küflendi değiştirdik bu gelenlerde ne yaparsam yapayım kirli gibi duruyo. Kuzenim geçen yıl evlendi onun bütün takımları aryıldız. Memnunum diyor ama bilemedim tabi :) hayırlı olsun bu arada. Ben nevresim bornoz yatak yastık herşeyimi sarev aldım çok memnunum, h bir şikayetim olmadı. Karaca ve Bellona ürünlerim de var ama henüz açmadım. Masa örtülerimi Eminönü’nden almıştım. Bardaklarımın tamamı madamcoco. Bıçaklarım Sürmene ve pirge. Elektroniklerim fakir Arçelik büyük eşyalar LG. Süpürgem Philips maraton anneme yeni arnica tesla prem. Aldım benim süpürgemden hiç bir farkı yok hemde denklerinden daha ucuz.