Ftmsnny aygun_brhml huggys den çok memnunum fakat artık hiçbiryerde yok sleepy ve molfix diyebilirim. Prima pampers da petrol türevi var
SevcanEbrar Huggies bez Türkiyede artık yok diye biliyorum 🤷🏻♀️ Pampers kullanmadım sleepy kızımda sürekli taşırdı. Molfix kullanıyorum
Sevde123 Huggies çekildiği için hiç kullanma fırsatım olmadi ama çok övülüyor eğer olmuş olsa denerdim sleepy çok kötü prima kullandım kalitesi güzel içeriği kötü malesef içeriği önemsemem derseniz pampers tavsiye ederim şuan goon kullaniyorum memnunum
SekerkupumMetem aygun_brhml arkadaşlar sleppynin yeni doğanını aldım çok büyük taşırıyor prima aldım oda büyük arada taşırıyor ne önerirsiniz? Bebegim 3280 kilo 10 günlük
Balcocuk2 deletedmom19 huggies firması kendi isteği ile çekilme kararı aldı nedeni paylaşılmadı ama bir çok ülkede hughies üretimi var
aygun_brhml Balcocuk2 Azərbaycanda var. daha 13 gunluyuz huggies kullaniyorum. acaba daha iyisi varmi diye bakayim dedim
Balcocuk2 aygun_brhml dediğim gibi Türkiye hariç bazı ülkelerde satışı yapılıyor sadece Türkiye’den çekilme kararı alınmış
Ebrcrkc aygun_brhml birde migrosun minies marka bezi var cnm hem içerisinde kimyasal yok hemde fiyati en uygun
Aybk aygun_brhml Sleepy den çok memnunum dogdugundan beri kullanıyoruz şimdi 2 aylık olduk hala devam ediyoruz hatta 2 gündür külot bezini kullanmaya başladık oda gayet başarılı 🤗👍