Ozgearslnn acikahve yarar yarar ama düzenli kullanmak lazım işte 😊 ben korse aldım ama düzenli kullanmadığım için bi işe yaramıyo haliyle 🙊🙈
acikahve Fatmlaelif Bana da L önerdi ama muhtemelen belime büyük gelecek. Üstüm XS altım M şu anda. Belimden bol durursa hiç bi özelliği olmayacak🤦🏻♀️
Fatmlaelif acikahve canım bence m sana olur bacakların kalın mi benim.mesela bacaklar kalın karnım çok.az var
Eifnrkly acikahve satıyorum ilgilenirseniz yamuna marka https://www.gardrops.com/kadin/ic-giyim/yamuna-sikilastirici-korse-tayt-5f79fd556e13e
Melisasbasi acikahve pentiden korseli tayt aldim memnunum hem sıkı tutuyor topluyor hem günlük kullanima uygun
Melisasbasi acikahve daha yeni aldım ve hergun kullanmıyorum ama kisa süre takmış olmama ragmen sezeryan göbeğimi biraz indirdi diyebilirim 🤭
acikahve Melisasbasi Baktım ama korseli taytını bulamadım Penti’nin 🙊. Yamuna taytı aldım işe yaramazsa bide Penti’yi deniyim.
BalYapanSinek acikahve instagramdan almıştım. İnanılmaz bir termal tayt ama. Hem bir beden zayıf gösteriyor hem de aşırı terletiyor. Çok güzel inceldi bacaklarım