Kevser-Kor 25 günlük kızım var meme uçlarim çok kötü yara oldu ağlaya ağlaya emziriyordum lansinoh krem aldım biraz acısını aldı ama sürekli emdiği için geçmiyor çok acıyor kremi yanlış mı kullanıyorum acaba siz nasıl kullanıyorsunuz yada başka önerebileceginiz bisey var mı?
Unknown Kevser-Kor Geçmiş olsun canım. Bolca hava aldır. Emzirmediğin zamanlarda madecassol , fito gibi hücre yenileyici kremler sürebilirsin. Benimde çatlaklar vardı. Anca öyle geçtiler.
Defneninannesi54 Kevser-Kor aynı durumdayım krem hıc bır ıse yaramadı bende çatladı yarıldı kanıyor lar
Asl_29 Kevser-Kor canım gümüş kapak en iyisi. Benimde çok kötü olmuştu hatta mememin ucu alttan kesildi kapaklar sayesinde iyileşti ve şu an korkmadan emziriyorum.
Alpgmz Kevser-Kor kesinlikle gumus kapak 2 ay boyunca kullandim .sonra agri olmadi ama gecenlerde yine acitti bebegim bir gun taktim.hemen aldi acisinj
Kevser-Kor Nesso silikon uçlardan aldım ama onunla emince doymuyor gibi geliyor kendi mememi verince yutkunma sesleri duyuyorum
Nesso Kevser-Kor onları ben sadece dışarı çıkarken kullandım göğüs kalkanlarınıda hep evde kullandım onlar farklı şeyler
Minikum Bir buçuk ay çektim bende ama hemen iyileşmiyor zamanla ben zeytinyağı kullandım göğüs pedini zeytinyağı ile ıslatıyordum o baya iyi gelmişti sonrada gümüş kapak kullandım çok şükür geçti şimdi
Merveerctn Kevser-Kor merhaba öncelikle geçmiş olsun göğüs kalkanlari gerçekten hayat kurtarıcı birde garmoston pomad diye bir krem var çok iyi geliyo kullanmanızı tavsiye ederim bende çok acı çektim sizi çok iyi anlıyorum
hilalsara Kevser-Kor acaba emzirirken yanlış emziriyor olabilir misiniz? Yanlış emzirme de yaralar daha da çoğalır çünkü. Geçmiş olsun umarım geçer gümüş göğüs kalkanı kullanmanızı tavsiye ederim
hilalsara Kevser-Kor tamamını almalı bi emzirme danışmanından yardım almanızı tavsiye ederim aksi takdirde ilerde meme reddi yaşayabilirsiniz tekrar geçmiş olsun umarım sorunu halledebilirsiniz
tugceatar Garmastan pomad krem alabiliyorsaniz tavsiye ederim biraz pahali bi krem , alamiyorsaniz kantaron yağı alin kesin çözüm. Benimde bıçakla kesik gibi yarıklar vardi bu yağ geçirdi