Meryemela72 Kızım 4 ay buçuk aylık süütm yemeği için meme mama ilerliyorduk ancak bebeğim artık mamayı içmiyor. Ek gıda başlayacağım bu ay için önerileriniz nedir?
Merve6161 Meryemela72 aynı sorun bende de var bikaç gündür bende başladım kaşık mama veriyorum içine muz yada armut koyup armuth tek başına püre yapıp da verdim gayette yiyo
Meryemela72 Mama içmiyor ve kilo alımı da düştü, hani olur da doyuyor diye içmiyor diyebilirsiniz ama yok oyle olsa kilo alımı iyi olurdu diye düşünüyorum
FikriyeAli Tadımlara başlayın önce bende oğluma başlamıştım bir ay öncesinde hatta bazı gıdaları tadım bile yaptırmadan veriyorum iştahla yıyor severek bizde su anda 5 ay 20 günlük olduk
FikriyeAli Meryemela72 ilk olarak yoğurt şeftali elma armut papates Havuç yumurta verdim su anda ise sebzeleri haşlıyorum ve püre yapıyorum kavanozlara koyuyorum papates havuç brokoli üçünü bir püre yaptım içerisinde de cici bebe koyup veriyorum severek yıyor ve her sabah bir yumurta 2-3 adet cici bebe anne sütü ile eziyorum o şekilde veriyorum
FikriyeAli Merve6161 kaşık mama hero baby 4+ Elmalı muzluyu oğlum cok seviyor bende o yüzden kendim elmaları haşlayıp püre yaptım içerisine de cici bebe koyuyorum tatlandırsın diye