yumuklusucurta Selam Kızlarr 🙋🏻♀️ Bebişler uyudu muu 🥳 Benimki uyudu 😴Hadi herkes en sevdiği makyaj malzemesi , deodorant , parfüm , şampuan vs vs…. beğendiği ve tavsiye ettiği ürünleri paylaşsınn 💄💅
Leymom yumuklusucurta benimkinin hiç uyumaya niyeti yok bu akşam🤭 olmazsa olmaz rimel. Versace Bright Crystal parfüm efsane kokusu var yıllardır kullanırım. Saçlarım aşırı dökülüyordu artık favori şampuanım Revox çok çok iyi geldi dökülmelere 💐
kerem_imm yumuklusucurta şimdi uyudu 💃 Pek makyaj yaptığım söylenemez. Bu sıra feci şekilde modern Muse parfüm kullanmak istiyorum. Ama sadece istiyorum şuan almış değilim 🙈
Boncukspor yumuklusucurta ah benim ki de uyudu 😁 inşallah baya uzun uyur 🙈🙈 şu sıra en sevdiğim yeni aldığım far paletim revolution spohx. Diğer severek kullandıklarım missha powerproff kaş maskarası,missha bölüme boost maskara. Bb krem arayışındayım eskiden pure beauty severdim içeriği değişmiş hiç beğenmedim. En iyisi yine the balm galiba 😑
Leymom Boncukspor ben de çok inanmıyordum bir şampuanın işe yarayacağını ama gerçekten iyi geldi inşallah sana iyi gelir🌸
Seherronya yumuklusucurta uyudu çok şükür :) en sevdiğim makyaj malzemesi eyeliner ve rimel . Hergün sürmeye çalışırım 😍 parfüm olarakta tek favorim hugo boss ma vie pour femme . Koku olarakta kalıcılık olarakta tavsiye ederim. Uzun süre kalıyo kokusu :) Yüüzmdeki güneş lekeleri için expigment kremini kullanıyorum bana çok iyi geliyo. Bırakmıştım 2 gündür tekrar başladım sürmeye. En pratik cilt bakımınıda kahve telvesiyle yapıyorum yumuşacık oluyo yanaklar :)
yumuklusucurta Seherronya aşırı parfüm arayışındayım hiç bi zaman ‘işte bu benim kokum’ diyebildiğim bi kokuya rastlamadım kokusu güzelse kalıcılık yok .araştrcam , deniycemm 🥳
Ayazpoyraz1 2 cocukla ne makyaj nede bakim ama yuzumun bakima ihtiyaci var ne yapiyorsunuz canlanmasi icin lekelerin gitmesi icin benim cok beyaz bir tenim var o yuzden cok belli lekeler gozenekler zaten kalan kilolardan muzdaribim aynaya bakmak istemiyorum
yumuklusucurta Ayazpoyraz1 Kilo konusu🤦🏽♀️ bende sıkı bi diyetle 11 kilo verdim şu an doğum kiloları gitti ama bi 5 daha vermek istiyorum nasip artıkk 🤷🏻♀️ Bende üşeniyorum çocuktan önce hep kendimle ilgilenirdim artık sıfır ama bi yerden başlamam lazım dedim ve ilk kilo vermek ile başladım şimdide azck öneri toplayıp eskisi gibi kendime bakmak istiyorum ❤️
Seherronya yumuklusucurta mutlaka dene pişman olmazsın bence . Çevremde kimle yan yana gelsem kokusunu sorar mutlaka. Kalıcı olduğu içinde uzun süre gidiyo bir şişe.
Seherronya Leymom kesinlikle 👍 kalıcı olduğu için insan sürekli tazeleme ihtiyacı duymuyor o yüzden bende kıyıyorum paraya :))
Ayazpoyraz1 yumuklusucurta diyete basladim ertesi gun biraktim emziriyorum.sutumu etkiledi oysa emzirmeye yonelik bir diyetti ama yapamadim yemegi asiri seviyorum nasil bu kilolar gidicek.bilmiyorum ama kilo alimim hizli bir sekilde ilerliyor duru vahim 😭