turanaa Merhaba sevgili anneler,bir sorum olucakti, 2.5 aylik kizimin gozunun altinda hemonjiom var,napicagimi bilmiyorum, lazerden korkuyorum. Basina gelen varmi? Lazer etdiren veya kendi kendine gecen oldumu hic?
Peri06-zumra turanaa söyle soyelım bnm kızım doğdu hemen çıktı avuç ıcınde bız ank baskent unu de Dr faık hocaya gıttık damla tedavısıne basladık ama hoca emeklı oldu bızım avuç ıcınde oldugu ıcın emekleyınve düşünce kanama olur dıye beklemekte ıseyedık lzer yaptırdık yaptıran bı çok kısıyle knustum bn çoğu kısı memenun ama herkze hıdılmez bnm ark kızıın yuzunde vardı o yaptırdı memenun azcık susılık kalmış bız daha yenı yaptırdık 4 5 seyans alcaz hafıf ız klır dedı doktor sıslıgı ınsın dedk bıze yter lazer her ay da yapılıyor önce muayene ettırın ona göre lzer yaptırın hngı sehırdeısnız
RuzgarMommys 7 yaşından önce lazer yapmazlar sakın aman ha. Ankara da basket hastanesinin bas hekimi bu hemanjiom ve cocuk onkolojisinin uzmanı mutlaka ordan randevu alin gidin İlaç ile tedavi oluyor öncelikle uzun sürüyor ama. Yeğenimden biliyorum
Peri06-zumra Berraaydos ben yaptırdım kqnama felan yok onun ıcın dıyorum ona doktor karar verır önce bakılması lazım abartılacak bısey yok önlem alımazsaa kanama rıskı var kabarıksa