Deletedmom416 Kızlar ebelere ya da doktoruna soran var mı kızım 7 aylık olucak kefir içebilir mi siz kaçıncı ayda vermeye başladınız yardımcı olur musunuz ?
Serrabebek Deletedmom416 geçen hafta doktordaydım 7.ayımızın kontrolüne gittik lista yapmıştı neleri verebilirm diye kefirde var içinde rahatlıkla verebilirsiniz
Giraysmom20 Deletedmom416 bebeklere 6. Aydan itibaren süt alerjisi yoksa kefir verilebiliyormuş burda bununla ilgili bir paylaşım olmuştu
Serrabebek Deletedmom416 ben henüz veremedim canım yapamadığım için evde yapınca meyve püresine karıştırıp vericem
Seherronya A05072020 benim annem yapıyo canım maya var onda ama markettende alabilirsin içimin ve kefirzademinki güzel
Selin5335 A05072020 içündekiler bölümüne bakın sadece kefir kültürü ve süt yazıyorsa alın başka şeyler yazıyrsa almayın sade kefir alın
hilaliii Deletedmom416 5.5 aylık yarım çay bardağı verdim geçenlerde sizin ki 7 aylık olmuş bence verin
A05072020 Seherronya senin bana cevap yazdığını görmemiştim başka bi posta yorumunu gördüm bak bana cevap yazmamis dedim günahını aldım 🤣🤣🤣
Mom4775 Deletedmom416 7. ayda başladım. İçine sıcak suda beklettiğim kuru meyveleri ekleyip blender yapıyordum muhallebi gibi oluyordu.