Birmartannesi Zynpsare akşam 7de emismeye başlarız 45 dk sürer,sonra 11 12de yatana kadar 3 kere kalkar..gecede 3 4 defa kalkıyor sanırım saate bakmıyorum,, gündüzleri 2 3 saatte bir emer biraz ek gıda biraz emismek
izmirliannee Zynpsare 9 ayligiz 10 dk da bi fırt cekiyor aksama kadar mama da yiyor ek gida da , cok kilosu da yok uzerine gece de emiyor anlamadim gitti 🙈
Boncugumm Zynpsare 4 saat de bir emiyor o da benim zorumla ve uyku sersemi 😔 az gibi geliyor üzülüyorum bir ara 6,7 saat emmediği oluyordu zaten hiç düşkün değil sizin ki kaç saat de bir emiyor
AybarsOzge Zynpsare 7 buçuk aylik oglum sabah kalktiginda emziriyorum bi ek gida bi meme seklinde devam ediyorum oda hemen hemen 4 5 saati buluyor
Zynpsare Boncugumm benimki de 5 saati geçiyor bir de çalışmaya başladım emmeyi bırakacak diye de korkuyorum😔
Boncugumm Zynpsare yok vermiyorum biberon almıyor çünkü sadece alerji maması verdi doktor onu yaptığım muhallebi leri içine koyuyorum
Boncugumm Zynpsare ben çok üstüne düşmedim açıkcası beni bırakır diye korktum çünkü ek gıdaya da geçtik ya artık toparlar inşallah