Ikrabebek Eşim marketten bebivita elma püresi ve karışık sebze almış. Hazır verme taraftarı değilim ama dışarı çıktığımda falan verebilir miyim. Veren var mı
Seherrumeysa94 Ikrabebek verdim ama karışık sebzesinden vermeyin üste dökülünce çıkmıyo lekesi iki kere verdim lanet ettim kaç kere yıkadım çıkmadı ben veg bones kullanıyorum dışarıda yedirmem gerekiyorsa pahalı bir marka ama bayağı iyi veya hero baby
Oykulina Ikrabebek evde yapip dolaba koysaniza vakumlu kavonaza koyup hem saglikli hem guvenilir ben oyle yaoiyorum 4 5 gun sureside oluyo
Ikrabebek Seherrumeysa94 bu iyi değil midir. Dolaba koydum duruyo öyle. İyi değilse çöpe gidecek. Bilenlere sorayım dedim. İçindekilerde iyi gibi ama bilemedim. Bi de o dediğiniz nerde satılıyor hiç duymadım
Seherrumeysa94 Ikrabebek vegbones e bebek ce migrosta var. Bebevita kendinizde tattığınızda ne demek istediğimi anlarsınız bebeğimde sevmedi zaten
Ikrabebek Seherrumeysa94 elma püresi bek kötü değil gibi. Karışık sebzede patates havuç bezelye varmış hiç tadı yok azıcık bezelye tadı geliyo ama güzel değil. Kavanozlarını kullanırım belki 😁