Mervebtnrr Bugün aşımızı olduk çok halsiz koluna bacağına dokunmaya gelmiyo çok şükür ateş olmadi ama gözünü acamiyo sizde durumlar nasıl kizlar
Ebrcrkc Mervebtnrr bizde dün olduk cnm ateş olmadi ama akşamüstü huysuzlandi sebepsiz ağladı ve halsiz kalıp 4 saat falan uyudu sonra açtı gözleri 😀
Karakiz Mervebtnrr 2 aylik asisi verem asi bize ebemiz oyle dedi 2 aylik olduginda verem asisi olck unutma gununu dedi 1 ay asimizi oldk 2 aylik asisi zor
Seyma16 Biz aşımızı olalı 20 gün oldu. Ateşimiz çıkmıştı dediginiz gibi bacaklarındaki asi yerlerine dokundurmuyodu altını alırken çok ağlıyordu 3 4 gün içinde toparladık biz çok şükür sizede çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlarsınız insallah
Sercanasaf Bizde bugün olduk😭sürekli emerek uyumak istiyo benimde gücüm kalmadı tim gün kucağımda ateşi yok inşallahta olmaz🤗
GunesVildan Arkadaşlar 2. Ayda bir sağlık ocağının yaptığı aşı var birde özel aşı var bu iki aşı arasında aralık olmalı mı ve kaç gün aralık olmalı
Sercanasaf Bssrr ateşini ölçtüm 37 şuan sikinti yök gibi ınsallh olmaz sirkeli suyla ara ara bacakların lo siliyorum
Mervebtnrr Bssrr bizim ateş olmadi çok şükür sadece 3 gün ağrısı oldu sürekli ağladı bugün çok iyiyiz sonunda geçti agrilar😊
Zeyneb GunesVildan sanmiorum ben de ozel hastaneye gidiorum doktorumuz 3 asi disinda ilave bir asi solemedi sadece 3.ayda rota var dedi.Sorun ama arastirmadan da yaptirmayin