Nenvarkuzum Sevgili anneler oğlumun 6 tane dişi var 4 üstte 2 altta bi tane daha alttan geliyor ama hala çiğnemeden yutuyor eline bişey veremiyorum kendi yesin diye kendim ufak ufak veriyorum ne zaman çiğnemeye başlar bu bir sorun mu ?
tugceo92 Nenvarkuzum 21 aylik birsuru disi var hala öyle. O yuzden eline birşey veremiyorum bölüp bölüp verioyrum bazı şeyleri 🤦♀️🤣 yutuyor nasil ne ara yutuyor anlamiyorum ama çiğneme hareketi yok
Balli_pastamm_ Nenvarkuzum Benimkilerde öyleydi yanağına koydum direk ağzına vermedim O tarafla mecbur çiğnemek zorunda kalıyor yutamiyor Öyle öyle alıştılar çiğnemeye
espalp Nenvarkuzum küçük değil büyük lokmalar verin o zaman mecbur kalıp çiğneyecek. Bunu doktor söyledi. Bir de dişler zaten ön kesiciler olduğu için çiğneme durumunda ön kesici dişlerin yaptığı pek bir iş yok
Nenvarkuzum tugceo92 bizimki daha 9 ay 23 günlük o zaman daha çook var 😂 ödüm kopuyor boğazında bişey kalıcak diye bi kaç kere başıma geldi Allahtan hemen müdahale ediyorum donup kalmıyorum artık bu korkuyu yaşamak istemiyorum eline veriyim bişeyleri kendisi yesin diyorum ama maalesef
Nenvarkuzum Mom078 Bunu deneyeyim aslında hep birlikte yemek yiyoruz yemek yerken oda mama sandalyesinde oturuyor izliyor bizi önüne ufak ufak ekmek falan veriyorum yiyor ama çiğnemeden yutuyor