Seyma18 Bebeğim omuzda uyumayı çok istiyor ama evim sobalı nasl bıraktıracagim bilemedim😔 yerine yaptırdığım anda uyanıyor.
Ozgeruya Seyma18 bi dönem benimkide öyleydi cnm 2 haftadir falan bıraktı yatagina yatirinca uyuyor simdi
Poncik38 Seyma18 ilk zamanlar benmkiyde oyleydi sonra dan bıraktık ama şimdi cok özlüyorum oyle uyumasını
Nehirbadeninannesi Seyma18 benim prensesimde o sekilde uyuyor yerine koydugum an tak gozler aciliyor anca derin uykuya girmesini bekliyorum
Alim7189 Seyma18 ilk 2 ay bzde öle uyuduk sonra besigine yatırıp uyku müziği falan açtım kndim ninni söyledim ağladı kucağıma aldım sakinlestrdim geri yardım derken alıştı besigine çok sukur
Defnem30 Ay şuan aynı durumdayız, ve omzunda uyuyor. Çok çok uykusu olmasına rağmen göğsüme başını koymadan asla uykuya dalmıyor.:( Bırakır mı acaba kendiliğinden
balkizimveben Seyma18 bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama iki ayına kadar benimkise öyleydi benim çok hoşuma gidiyordu artık hiç istemiyor
Adanurymn Seyma18 benimki de kucagimda uyuyo bazen omuzda daldığını anladigim an yuz ustu yatiriyorum hizlica yerine o sekildr uyumaya devam ediyo