ATC Kızlar bebeğim 21 Ocak’ta dünyaya geldi erken Doğum 35 haftalık doğdu küvezde solunum sıkıntısı çok az kalmış düzelmiş sayılır dedi doktor ama emme rekleksi olmadığı için biraz daha burda kalıcak ben taburcu oluyorum sağıyorum poşetle veriyorum küvez de veriyorlar kabloyla bide serum yetmediği yerde mama istediler hummana onu veriyorlar ama sütüm az geliyor ne yiyip ne içebilirim sütüm fazlalaşsın diye damla verdiler ama tecrübeli annelerden tavsiye bekliyorum
Yumiyumik ATC boza benim sütümü artırdı ama kilo da yapıyor🤗 bir de ananaslı maltana içiyorum o da iyi geliyor:)
-erCansu- ATC pötibör bskuvi, tahin helvası, tahin pekmez , rezene cayi , sutlac :) helva ve tahin pekmez ciddi anlamda guzell sut yapiyorr
ATC Yumiyumik zaten toplam 10 kilo almıştım 3 kilo bebek başka kaç verdim bilmiyorum biraz alsam sorun olmaz 😊
Yumiyumik ATC aman bebişler sağlıklı olsun da sonra veririz kiloları😙bir de şöyle soylıyım canisi bol bol uyu dinlen.dinlendikçe vücudun kendini toparlar ve süt üretimin artar.hatta ben nasi süt artırırım diye araştırırken memeleri tatile çıkarmak diye bir araştırma ile karşılaşmıştım:)diyorlar ki bol emzir iyi ye ve bol uyu hiçbir iş yapma:)
Erkencikus ATC canim çok gecnis olsun benim bebegim de kuvozde ben 33 haftalık yaptım ve 40 gundur bebegim yok.hep sagiyorum inan en büyük etken moral. Ben humana steel tea aldım e bebekten. Dere otui maden suyu helva iyi sut yapıyor bulgur pilavı ve ciger . Bunları yapıyorum genelde bide 3 saate bir sağ. Azalmasını önlüyor uyarmak lazım sen yeni dogum yaptığın için 3 saate bir iyidir. Ben ilk başta geceleri de kalkiyor dum sonra geceleri çok zorlamamaya başladım çünkü uyku da lazjm
Erkencikus ATC bu arada hiç korkma solunum sıkıntısı çok çabuk geçiyor şükür senin haftan iyiymjs . Toparlayip gelecek yanina insallah.
Milasmom ATC su, rezene cayi, komposto, bulgur pilavi ,dereotu , irmik tatlisi ,sutlac ,petibor ,yesillik , salata, pekmez, hurma, et ,tavuk. Aktarda satilan anne cayi var milk tea diye geciyo ondanda içebilirsiniz. En onemlisi uyku ve moral.