Mutlu-anne Bebekler neden kusar emdigini kusuyor iki gundur daha onceleri gazini cikarttirirken az bir miktar cikariodu simdi devamlı sanki
asyababy20 Mutlu-anne emdikten sonra peynirimsi az bişey kusuyorsa fazlalığı cikariyordur ama çok kusuyorsa reflusu olabilir diye düşünüyorum
Eda-Ece Mutlu-anne benim bebeğimde 2 aylık ve fazla gazlı bir bebek. Geçenlerde acile gittiğimde doktora kusmasını sordum ve çok fazla gazı olduğu için kustuğunu söyledi. Ama fışkırır tarzdaysa reflüsü olabilir.
Kaanefe_ Mutlu-anne bbmde öyle galiba anneninizn dedigi gibi üşütmş olablr bizim ev sogudu dogaldazı acıyoz akşamları
drn5410 Mutlu-anne üşümüş olabilir canım bir ihtimal bende geçen üşütmüşüm kızımı o gün hep emdi kustu peynir gibi bide kokulu idi sonra giydirdim dikkat ettim düzeldi bir böyle dene bakalım devam ederse doktoruna da danışmayı ihmal etme inşallah
skabas Mutlu-anne biz de 2 aylık olduk kusuyoruz canım emdikten sonra hemen bi taraftan çıkarıyor ama bizimkinin reflü var o yüzden fışkırır tarzda kusuyor sen de eğer çok hızlı emiyorsa bebişin bir de çok acıkıp fazla fazla emiyorsa o yüzdende olabilir bizim genelde o şekilde oluyor😊
Aysetalha Bizde öyle doktora sordum fazla emiyor dedi emme saatlerinin arasini ac biraz dedi. 1 ay23 gûnlük. Emer emmez kusmuyor bi süre sonra kusuyor. Bende sasirdim ne yapcagimi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️