Mervee35 Selam kızlar🌺 doğum yapalı 3 ay oldu. Adet olmadım daha. Doğumdan sonra ne kadar zman içinde olunuyor. Tecrübeli anneler yardım lütfen 😁 bir de süt korur dedikleri hurafe mi gerçek mi? Bilmediğimden soruyorum.
xelifgulxx Mervee35 herkeste farklı bir şekilde gösteriyor bu bazı kişilerde süt koruyor ve adet olmuyor bazı kişiler de 40ı çıktıktan hemen 1 gün sonra adet görüyor ben 40ım çıktıktan hemen sonra adet olmuştum
Eminekckgny Süt korumuyor bende normal doğum yaptım 40 miz çıktıktan sonra 10 sonra adetim olmuştu belki annenizin de öyleyse genetik olabilir
minik_koalam Eminekckgny aynen benim de öyleydi. 40 çıktıktan 20 gün sonra oldum. Annem dedi benim 40 ım çıktığı gibi oluyordum. Ablamların da öyle. Genetik herhalde
Zeynep17 Mervee35 2 ay kanamam sürdü az az. Doğum yaptıktan 4 ay sonra oldum bende. Normalde bacağıma vururdu ağrısı. Çok hafif atlattım bu sefer. İnşallah hep böyle devam eder.
Zeynepazram Kızım 10 aylık yenı oldum adet söktürücü ilac ıctım 2 tane belki o yüzdendir butun paketi bitirmedim ama
Zeynepazram Bu arada süt korumuyo cok dikkat edin korunun arkadasımın cocugu 3 aylık buguj hamıle oldugunu ögrendi üzüldü biraz tabi
ephy Zeynepazram daha 1. Sinin depresifliğini yeni atıyorum arkadasınızım yerinde kendimi düşününce çok kötü oldumm🤦🏻♀️
Mervee35 ephy aslında bende 2.si olsun isterdim. 1 bebeğim var 2.5 aylık. Maşallah Bi zorluğu yok bana💜🧿yine de takdiri ilahi 🤣🥰