aLmisMomSs Merhaba hanımlar bebeğim beslenmeyi tamamen reddediyor zaten meme reddi yaşıyorduk onu aştık tam döndü derken asla yine meme almıyor ama bu sefer biberonda almıyor Ataktan dolayı mıdır?
Bebeklerm aLmisMomSs aynı sorun bizdede var sabah 7 de yedi mama bu saat oldu yediği 90 cc ne yapsam yemiyor
bertn aLmisMomSs biz yaklaşık 15 gün bu sorunu yaşadık ve ciddi oranda bebek hareketleri artıyor yemesi azalıyor suan4 ay 22 günlük olduk atlattık memeye düşkün oluyorlar daha sonra biraz sabır lazım
Emir123ali aLmisMomSs dönüyor keyifli oluyor konuşuyor devamlı şükür allahıma ama 6 ay nasıl olucak bilmiyorum
aLmisMomSs Emir123ali mahvoldu bugün ağlamaktan yemek yemiyor emmiyor mama içmiyor biberon red meme red uyku red kendinide bizide mahvettti
yavuzselmmmm88 Ay kızlar bizim de öyle ya valla zorla veriyorum artık çiş sayımızda düştü artık valla sizin günde kac kere işiyor
aLmisMomSs yavuzselmmmm88 çişli bez çok azaldı kaka bile yapmıyor azıcık mama içsin hemen kaka yapıyor
yavuzselmmmm88 aLmisMomSs doğrudur canım hangi mamayı kullanıyorsun hipp kullanıyorum herhalde kabiz yatı bebeğimi az kaka yaptı bugün zorlandı yaparken