sedamanavoglu Arkadaslar merhaba 5 bucuk aylık bir kızım var . Yaklasık 1 haftadır pisik var ve gittikce artıyor gecmiyor. Sudokrem kullanıyorm devamlı etki etmedi . Islak mendilden oldugunu düsünmüuorum cünkü sürekli aynı ıslak mendili kullanıyoruk (babyme/e bebek markası) sizce nasıl gecirebilirim bu pişiği?
Pirayee sedamanavoglu benim kızım 1 aylık olmak üzere ıslak mendil kullandığım zaman pişik oldu ve zeytinyağı kullandm hemen geçti.. yıkıyoruz her zaman ıslak mendil kullanmıyorum artık
Senammm sedamanavoglu pamukla sil canım pişik olunca bende sudocrem kullanıyorum ama pısık olunca ıslak mendil kullanmıyorum pamuk la siliyorum sende oylr yap ıylessın hemen
Arasdamla sedamanavoglu desitin diye bir pişik kremi aldık çok iyi geldi deneyebilirsiniz doktor tavsiyesi ile aldim
Socialmom Antepsin diye mide şurubu var eczaneden tEmin edip pişik yerine önce onu sür sonra pişik kremini sür bak nasıl toparlıyor bende hekimanneden öğrendim ve
PrensesAlin sedamanavoglu kesinlikle saf zeytinyağı öneririm.. ben her altını değiştirdiğimde zeytinyağı sürüyorum şükür hiç pişik sorunu yaşamadım
CaglaOzcanErsoy sedamanavoglu Benim kızımda olmuştu.Yıkadım ılık suyla kuruladım ve penaten kullandım.Harika bir krem.Kuzenimin kızıda pişik pişik oldu.Sudokrem hiç bir işe yaramadı.Ben penaten verdim .Çabucak iyileştirdi.
CaglaOzcanErsoy Zeytinyağı bazı bebeklere gelmiyor.Her bebeğe iyi gelmezmiş.Daha fenada yapabilir.Bu arada doktora gittiniz mi ?
aysedemirtas Islak mendiller ne kadar masum gözükse de içinde çok kimyasal bulunduruyor bence onu bırakın. Ben ıslak mendilleri oğlumun çamaşırlarıyla birlik de bir yastık kılıfına doldurup güzelce yıkıyorum (deterjensız). Sonra da kurutup ihtiyacım olduğunda ıslatıp kullanıyorum çok şükür pişik sorunumuz olmadı birde bepanthol baby nin pişik kreminden çok memnunum
DuruBaby sedamanavoglu Merhaba Sudokrem,bepanthol,mustela ve Sebamed pişik için yetersiz kremlermiş yani bunlar sadece koruyucu var olan pişiği geçirmek için Hamazinc ve Trosyd kremlerini araştırmanızı tavsiye ederim biz böyle atlattık 😊
Yumiyumik sedamanavoglu merhabalar kızımın da geçmeyen piştiği oldu ıslak mendili bırakıp pamuğa geçtik.sık sık değiştirdim altını hiç ıslak bırakmamaya özen gösterdim ve bepantol kullanarak geçirdim.
Seyma16 Bize sağlık ocağında ebe zeytinyagini bi taşım kaynatıp asidini al öyle her altını açtığında pamukla sur demişti yaptım ve iyi geldi canim
Nigarkaara sedamanavoglu pamuk ve duru su ile temizle travakort sür günde iki üç kere geçtiğini görürsün
Betull sedamanavoglu kantron yagı sür bezi bagla ertesi gün gectiğini görüceksin canım ıslak mendil konuaundada bi aüre yıkıyarak sil en azından gecinceye kadar