Leonmam 7 aylik oglum var bebe biskuvisini ihlamur yada sulandirilmis sutle verebilirmiyim sizce yapan var mi
GoGirl Leonmam 1 yasindan önce süt yasak bobreklerini yorar artik doktorlar 2 yasina kadar bile onermiyor sütü.robottan cekip meyvesine yogurduna katabilirsiniz
Ata0905 Leonmam ıhlamur ile ezip bazen değişik olsun diye kahvaltısına koyuyorum . İnek sütü kullanmayın. Devam sütü ile ezilebilir . Faydası olmadığını biliyorum ama çok seciyor o yüzden arada çeşit olsun diye veriyorum. Keçi sütlu olanlardan bir iki adet 🌸
Arasannesi Leonmam ıhlamurla,peynıraltı suyuyla.sulu rendelenmiş meyvelerle vs sulandırıp verebılırsınız.sütle olmaz ama 1 yaşankadar inek sütü yasak bılıyorsunuz
Yaseminaselkeskin Bebe bisküvisinn bebeğin için hiçbir faydasi yok canım hazır işlenmiş katki bulunan bir besin ikinci olarakta bebeklere 1 yaşinda hatta 2 yaşina kadar inek sütü verme faydadan çok bebekler için zarari var sütün
Leonmam Yaseminaselkeskin sutten cok ihlamurla vermeyi dusunmustum. Sutusulandirip verenleri duydum birde
Poncik38 Merve0707 bisküvileri eziyorum mamayı hazırlıyorum üstüne döküyorum karıstırdıktan sonrada kaşıkla yediriyorm
Leonmam Bende ihlamurla ezdim zaten daha oncedende 30 60 cc ihlamur veriyodum sevdi yedi cesit oldun işte