Pirayee Aekadaşlar doğum yapalı bir ay oluyor ama son 1 haftadır ciddi kabızlık sorunu yaşıyorum. Hergün 1 bardak kayısı çayı içiyorm rahatlatıyor ama makatta yırtık oluştu ve oturamıyorm iğne batar gibi ağrılarım oluyor dayanılacak gibi değil.. ne yapabilirim yardım edin🙄🙄
babygirlandmom Canm bende doğumdan sonra hemoroidim oldu küçük meme gibi ilk başlarda hiç rahatsız etmiyordu sonradan acı eksi yiyince yanmaya başladı sonrada afedersin kan geldi bikez hemen doktora gittim bi krem verdi o rahatlattı hala arada oluyo ama krem sayesinde geçiyor hemen
Pirayee babygirlandmom kremin adını söyleyebilir misin? Bende de kanama oluyor ve o meme gibi çıkan parçaya dokunamıyorum bile😟 zeytinyağı bikaç çeşit ilaç kullandım. Hiç işe yaramadı.
babygirlandmom Pirayee procto-glyvonel bu canm benim kullandım acı eksi yememeye dikkat et aşırıya kaçınca yanma oluyo
Pirayee babygirlandmom ben hamileyken kullandm onu. Doğumdan sonra sormadan kullanmak istemedim bjnu madem doğum sonrası kullanmışsın bende kullanayım umarm ile yarar
babygirlandmom Pirayee haklısin canm çok iyi anlıyorum emzirdigimi soylmstm ben doktora bi sakncasi yok dedi sende kullanabilirsin birde kesel egzersizi gibi oturdun yerden egzersiz yapacksn arkadan canm benimki biraz hafifledi inşallah seninkine gecer