Sibelll Merveedd evet aynı durumu yaşıyoruz.Bazıları bir saat sonra emziriyormuş yada mama veriyormuş.O kadar sabırlı değiliz maalesef 😆
Clm Sibelll bnm bebeğim mama ile beslenior mamadan normalde 3 saatte bir içior mamadan sonra 1'buçuk saat geçtikden sonra veriyorum yada 2 saatten sonra eğer ister ağlarsa tekrar mamasını yapıorum ama 3 saat dolmayınca vermiorum genelde çok olur die
Clm Merveedd kaç cc içiyor ara sı baya açıkmış mama saatinin sizin bizim bazen 2 saattede düşüyor 120cc içiyor yeterli aslında ama bazen istiyor
Meltemege Merveedd bizimkide 5-6 saat mama içmeden duruyor😏 gündüz 90-120 cc anca içiyor geceleride 150 cc veriyorum 2 kere sabahları uyanınca mama içiyor mu canım?
Merveedd Clm 120cc mi biz 2 aylıkken içioduk malesef 180 bazen 210cc içiyo şuan ama kahvaltı veriyorum meyve çorba yoğurt ondan 5 saate çıktı mama mesela 3de yedi mama uyudu kalksın çorba vericem sonra 8.30da mama ve uyku bizim düzen böyle
Merveedd Meltemege evet içiyor 8 9 gibi sonra kahvaltı veriyorum ilk gün çok kustu kahvaltıda bugün 2.gündü kusmadı az verdim riske atmadım 12 gibi kahvaltı verdim uykusu yokken ağlıyosa aç olduğu için benim oğlum hemen mama yapıyorum o zaman