Naz_N Ysfymn buharda haşlayarak verebilirsiniz, buharda ya da fırında pişirip üzerine pekmezle verebilirsiniz, bulgurla vs pilavını yapabilirsiniz, Çorbalarına katabilirsiniz, Pankek tarzı yapabilirsiniz, Kek, kurabiye yapabilirsiniz…
Papatyaseverr Ysfymn geçen gün çorbasını yapıp verdim havuçla beraber 😊 tatlı olarakta verebilirsiniz muhallebi gibi yapıp soğuyunca içine pekmez ekleyerek
nursocum Ysfymn benimki yemeğin içinde sevmedi sanırım bana çekmiş yumuşak şeyler giyemiyor bende omletine ekliyorum sabahları
Mirage91 Ysfymn ilk buharda pişiriyorum bizim bebeğin kilosu iyi olduğu için doktor yulaf unu verdi. Bir tatlı kaşığı yulaf ve zeytinyağıyla kavuruyorum sonra bal kabağını ekliyorum çok güzel yiyor
Bahareyhan Erencinarinannesi bal kabağı alerjik değil diyo biliyorum ben ama alerjiye karşıda etkili olduğunu okumuştum 🤔
Erencinarinannesi Bahareyhan benim oğlum çok kusuyor bilemeden yemeğini de yedirdim ne zaman versem çok kusuyor
Vanilya Ysfymn buharda haşladım ilk öylece verdim. Sonra pekmez koydum içine verdim. Daha sonra da muhallebi yaptım pirinç unuyla karıştırdım.