Onmer-Defne123 Kızlar merhaba kızım yeni 3 aylık oldu kilosu 5300 kg kendisini minyon bir kız doğduğundan beri etraftan küçük laflarına maruz kaldım ve Sanki hiç büyümüyor hiç kilo almıyor gibi geliyor. Yani psikolojim berbat. Sizce kilosu nasıl
Deletedmom418 Onmer-Defne123 kaç kilo doğdu. Dr yetersiz görüyor mu kilo alımını. boşuna takıyosun milleti. Hiçte sallama bence iyi kilosu
Atomkarinca Onmer-Defne123 benim kızımda minyon 2800 doğdu 2700 le cıktı hastaneden 5600 su an 3 ay 4 günlük banada herşeyi söylüyorlar özellikle kaynanam delirtiyo beni yaşlı cahil moral bozma diyorum kendime ama olmuyor takıyor insan yinede. Sizin doğum kilosu neydi anne sutu mu aliyo sadece
Leman01 Onmer-Defne123 doğum kilosuna göre gayet iyi kilosu benim oğlum 2,565 kg doğdu 34 haftalıkken 3 aylıkken 5,700 du .
Onmer-Defne123 Deletedmom418 doktor yeterli görüyor kilosunu ama lohusalıktan n iz kaldı bende. 3189 la doğdu 2800e kadar indi kilosu
Onmer-Defne123 Atomkarinca 3189la doğdu 2800e kadar indi ilk bir ay anne sütü aldı sonra mamaya geçildi kolik bebek olduğu için karnının içi sırf gazdı. Böyle olunca yeteri kadar beslenrmemiş lavma yapıldıktan sonra midesi açılınca var olan sütüm yetmedi mamaya başlattı doktor. Çok şükür sağlığı iyi ama bu konuda yanlız olmadığımı bilmek rahatlattı beni
Atomkarinca Onmer-Defne123 dr daha hamileyken söyledi gelişimi yavaştı hicbir sorun olmamasina ben beslenmeme çok dikkat etmeme rağmen kiloyu ben aldım o almadi dr da minyon nazlı bir bebek olucak dedi gerçektende öyle bide alerjimiz cıktı şimdi keşke zayıf olsa sağlıklı olsa binbir dertle uğraşan anneler var diyorum şükür ediyorum.
Atomkarinca Onmer-Defne123 bebeğinin genel sağlığı iyi keyfi yerindeyse kimseyi dinleme dr ne diyosa onu yap cnm
Onmer-Defne123 Atomkarinca tabi çok şükür etraftaki herkes tombul tombul olsun diye beklenti içine girdikçe en çok etkilenen biz anneler oluyoruz. Tabi halimize şükür etmemiz gerekiyor olsun minyon olsunlar da sağlıkları yerinde olsun