reynwoman Kızlar bebeğine sadece mama kullanıpta besin alerjisi çıkanınız var mı oldu mu bebeğim 2 ay 10 günlük anne sütü yok doğduğundan beri mamayla besliyoruz ama kakası cok cıvık ve gürültülü kaka yapıyor bazen kakasının içinde pütürler oluyor bitmek bilmeyen karın gurultusu ve cok gaz sancısı cekiyor bi arkadaşta aynı bizim gibi belirtiler varmış o götürmüş besin alerjisi çıkmış bunu duyunca bizimkide aynı acaba bizimdemi öyle diye düşünüyorum şuan yardımcı olursanız sevinirim yani mamadan da alerji olur mu anne sütü almadıgı halde
Hll20 reynwoman bazi mamalarda balık yağı,süt gibi icerikler var alerji yapabiliyor. Smada var mesela. Uyarı yazisi var. Test yaptrn ona göre alerji maması kullanırsınız.
Asafeymeninannesi reynwoman Anlatmış olduğunuz belirtiler alerji belirtileri Kakada kan,mukus hali Kulak arkasında kabuklanma Ciltte egzama/döküntü durumları Daimi ishal/kabızlık Huzursuzluk,mızmızlık Gaz problemi Bu maddelerde alerji belirtileridir
Mlsakz reynwoman olabilir canım normal mamalaarda protein var inek sütü proteini olmayan alerjik maam kullanırsın alerji bölümüne yada gastroenteroloji ye götür benim bebeğimde öyleydi ben ama bilemedim bu durumu normal zannettim sonradan kanlı kaka oldu öyle götürdüm alerji dedi doktorumuz
reynwoman Hll20 sma kullanıyoruz zaten yaaa off cumartesi günü alerji testine götürücem inşallah onca cocuk doktoruna götürdüm hep devlette özelde gaz diyip yolladılar bende anormal bişey olmadıgı için alerji aklıma gelmedi hiç bakalım testte ne cıkacak
reynwoman Asafeymeninannesi kakada kan mukus cilt deride döküntü kabuklanma yok ama kakası hep cok cıvık sulu ishal gibi yeşil huzursuzluk ve bitmeyen gaz sancısı var 😪
Hll20 reynwoman arka acklama ksmna bakın orada uyarî olarak yaziyor. Bizimde coklu alerji testinde ckmştı.
Hll20 reynwoman bazı sebeplerden dolayı cok emziremedim mama kullandm. 2 oglumda mama cocugu diyebilirim😊
reynwoman Hll20 ben hiç emziremedim maalesef mama kullanıyoruz da doktora mesaj attım gürültülü cıvık kaka karnı sürekli gurulduyor geçmeyen gaz sancısı diye o alerji değildir alerji olsa yüzünde lekeler döküntüler olur diyo e dedim bunlar niye oluyo üşütmüştür diyo iyice kafam karıştı yani illa alerji için leke mi olması lazım anlayamadım
reynwoman Mlsakz sizdede belirtiler böylemiydi kakası gürültülü karın gurultusu sürekli falan doktora mesaj attım alerji olsa yüzünde döküntü leke olur bu alerji değil diyo karın gurultusu gürültülü kakası var ama diyorum üşütmüştür o zaman diyo napcam bilmiyorum şuan hiç iyice kafam karıştı
Mlsakz reynwoman evet canım sadece karın gurultusu yoktu bizde kakası sesli fışkırır şekilde yapıyordu sulu yapıyordu ama döküntü falan yoktu
Hll20 reynwoman dogru oglumun yüzü berbat durumdaydi. Doktor ondan sonra test yapti hemen. Tek alerji olmasnda üsütmenin cözümü kolay.
reynwoman Hll20 napsam ya götursem mı teste yınede içimde rahat etmicek göturmesem yada rota aşısını yaptırıp oyle mi beklesem alerji varsa rota aşısından sonra kakasından kan gelirmiş onu mu beklesem kafam baya karışık
Hll20 reynwoman gidin bence iciniz rahat olsun. Sormaktansa tahlil sonuclaryla hareket etmek daha iyi
reynwoman Mlsakz bizim kaka da öyle sulu fışkırır gibi sesli yapıyo bide ama kakada kan yüzünde döküntü falan yok bunlar olmadan alerji denmez diyolar iyice allak bullak oldum alerji mi değil mi gaz mı ney diye diye