Oğlum dış çıkaran bebek huysuz bu günler de uykuya akşam saat 22.00 buldu uyumasi vaktini geçince bide akşam 7 sonrası nedense durmuyor keyfi varken iyi eminim dişten kuzum da esimle çok uğraştım uyutmaya işten gelince oma veriyorum saaat 5 olmus sabahin suan 2den beri duzensiz gene aynı uyku bölünmesi var hep meme de diyorum nasi doymuyorrrr hem acıyor isiracak diye de emerken beni uyumaya geçemeden uyanıyor 20 dk ya kadar düşdü enme arasi uyku da ağlar oldu dua actim memem aciyo emzirme zorluğu yaşıyorum:( emzik olarak tutup sanki uyuyor böyle suan ayık olsamda uykum olunca katlanamadım artık cikar mi diş kaşıntısı 8 ayında cıktı 3.dış demistim bu duruma benzer olanlar varsa ne yapmak lazım soğan kuru tarifi buldum bilen varmi annelerim? Aci yok ediyo muş kıyamıyorum evladima gündüz bu kadar sorun yok uyumuyor sadece yoksa iyiyiz güleç hep 😊👶 uyku suresi uzuyor gece önemli. Atak ise de sabir bana diyorum 🙄😤😭😭😭 uyumayanlar da selam eğer okuyup yok anlamadim yaziyi ne demek istediniz diyenler olursa pes gerçekten derim sizi heralde aklınız da sorun var diye bakırköy akıl sagligi hastanesine yollatirim engelliyorum direk kötü yorumlara.. kendim de degil sizde sorun ararim fesat kim varsa .bazen yeter😡!!saygi gostermek zorundayız hepimiz kalp kirmayalim lutfen😊buyrun yorumlara..
Biliyoruz ki bebeklerimiz icin uğraşıyoruz…anne bebek üzerine hersey 🏵diger postlar zaten zivanadan cikti paylaşım yapanlara😃🤣🔊😎