izmirli353535 19 unda öğlen kızımda ateş başladı gecesi acile gittik duş aldırdılar dönüşümlü pedifen calpol dendi uyuyodu ateşi yoktu biraz önce bir kalktım 39,6 acile gitsem iğne falan yapmazlarmı kızım mahfoldu 3 günde
Mom091 izmirli353535 inatçı ateş enfeksiyon belirtisidir. Boğazına baktılar mı? Kan ve idrar tahlili yaptılar mı?
BoncukAnnesi izmirli353535 canım pedifen ve calpolu dönüşümlü olarak vereceksin 4 saate 1. Ve kalın giydirme atletle yada ince bir zıbınla yatırıp üstünü ince ört. Havluyu ıslatıp alnına kolunun altına fln koyarak sil. Başını yıkamasan bile vücudunu ılık suyla yıka. Eklem yerlerini limonla sil demişlerdi bana 🤷🏼♀️ Ateş 3. Günden sonra geçiyor canım. Daha iki gün önce oğlumun da ateşi 39 u geçiyordu ve çok şükür 3. Günden sonra düştü kendine geldi. Kaç aylık bu arada bebeğin ?
BombastikTurta izmirli353535 canım 1 hafta olmadı aynı şeyleri yaşadık ateşi 39.6yi düşmedi 4 gün sürdü ve sonunda vücudunda kırmızı döküntüler çıktı ve ateş gitti. 6. Hastalık geçirdi size böyle bisey dedilermi
MeryemSu izmirli353535 öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin Dönüşümlü ateş düşürücü kullanmayi doktorlar genelde tavsiye etmiyorlar neden vermiş anlamadım.dusmeyen atesse enfeksiyon olabilir cnm evde de düşürmeye calis limon sür ayaklarının altına iyi geliyor
izmirli353535 Mom091 boğazına kulağına baktılar boğazda hafif kızarıklık var dedi idrar yaptı temiz çıktı
izmirli353535 BoncukAnnesi 9 buçuk aylık bizde bez falan koyuyotuz ama kaldırdığımız an tekrar çıkıyo
Mom091 izmirli353535 boğaz enfeksiyonu olabilir öyleyse. Kızım oldu oradan biliyorum. Üç gün sürüyor ateş durumu. Siz düşürürsünüz yine çıkar ateş. Antibiyotik kullanması gerekiyor. Tekrar götürün isterseniz doktora
BoncukAnnesi izmirli353535 pedifen ve calpolu 4 saate 1 ver canım. Fayda eder inşallah. Eğer 3 günü geçtiyse tekrar gitmeniz de fayda var. Daha önce oğlum da aynı şekilde oldu ama 3 gün boyunca ateşi hiç düşmemişti 3. Günden sonra doktora tekrar gittik İdrar tahlili yaptılar Bakteri cıkmıştı ilaç kullanmıştık o dönem öyle geçmişti canım
izmirli353535 MeryemSu amin inşallah 🙏 dün gece özele gittiğimizde doktor söylemişti bize 😔 şuan evde düşürmeye çalışıyoruz 37.5 falan
BoncukAnnesi izmirli353535 canım o dönüşümlü vermeyi bana da iki ayrı doktor söyledi. 3 gün De düşmezse eşer ztn başka bir ciddi durum vardır ihmal etme inşallah çok çabuk atlatır hala geçmedi sanırım ateşi enfeksiyon olabilir canım doktora götürüp tahlil yaptırmanzda fayda var canım
izmirli353535 izmirli353535 ya birde hep kafasının bir tarafı çok ateşli oluyordu şimdide gözleri çok ateşli
izmirli353535 Papatyasevdalisi 9 buçuk aylık yarım saat önce calpol verdik zorla sonra kustu çok kötü sağlık ocağına götürdük içeri bile almadılar
Papatyasevdalisi izmirli353535 saglik ocaklari berbat zaten kim memnunki onlardan 😡 Allah sifa versin cnm bi suya 41 fatiha oku sifa niyetine icir ya safi oku kendisine bide udi hindi yagi bulundur evde cok sifali ben eve antibiyotik almiyorum artk sarmisak udi hindi yagi falan dogal seylee veriyorum
izmirli353535 Papatyasevdalisi yaa hiç duymamıştım onları denerim şimdi 36.6 gündüzleri iyide gece 12 den sonra başlıyo sanki saatliymiş gibi tam derin uykuda