mom0989 celine61- 14 Aydan selamlar 🖖 biz yeni kızmayı kendi kendine bağırmayı ve ayna da yüzünü görünce bağırarak konuşmayı öğrendik. Oyun oynarken birden sinirleniyor 🤔 anlamış değilim bu iniş çıkışlarını. Normalde yüksek sesten korkar. Ya da yanında tartışma bağırma kavga hiç olmaz. Nereden öğrendiyse küçük hanım 🙄
Gamze006 celine61- benimki 17 aylık ve hala uyumadı. Bu son bir aydır iyice bi tuhaf oldu ne yemek yer ne uyur
Karerrbala celine61- benimki de uyuyamıyorum resmen ne zaman uyutmaya çalışsam kalkıp gidiyo 😩yürümeye başladı iki aydır yerinde durmuyor sürekli bir şeyler ya düşüyor ya kırılıyor ayy kafayı yemelik 😩 bazen bağırmamak için kendimi zor tutuyorum kendi ellerimi ısırıyorum
Smhsvl celine61- ağzı çok akıyor hiç durmuyor belkide diş çıkarıyor ama daha çok küçük 3 ay 27 günlük
Karerrbala celine61- uyuturken çok zorlanıyorum gözleri kızarana kadar uyumuyor artık yorulunca odanın kapısına gidiyor uyut diye anca öyle uyuduğunda da değişiyor bazen 40 dk bazen 1 saat
Seda65 Mrb bizimkide 15 aylık çok güzel bı uyku düzeni vardı ..unutmayın düzeni olursa uyur . 2 hafta önce kayinvalidemlere gittik biraz geç kalktık o günden beridir uyku düzeni bozuldu gündüz uykusu sabit gece uykusu bozuldu ins bir an önce düzelir
ebz09 celine61- aşırı aşırı yaramazlık var benim oğlan da ve hiç susmuyor gece uykusuda çok bölünür oldu🙃
Seda65 celine61- inşallah ya gerçekten yerinde hiç durmuyor sürekli aktif gün boyu bende çok yoruluyorum artık uyumak istiyorum ama olmuyor malesef . . Sabah erken kaldirsam belki düzene girer ama kıyamıyorum
Gamze006 celine61- valla ben de o günleri iple çekiyorum 😅 anne uykum geldi ben uyuyorum demek çok mu zor 😂