cerenkumsal-30 Merhaba Kızlar 🌸 Lütfen Bu Konuda Tek Olmadığımı Söyleyin Bebeğim 4 Aylık Bana Misafir Gelince Yada Ben Birinin Evine Gidince Bebeğim Sürekli Ağlıyor Husursuzluk Yapıyor Uyumuyor Mamasını Yemiyor Napıcam Benn
Arzuemirhan cerenkumsal-30 benim bebeğim 3 aylıkken başladı yapmaya daha sık kalabalığa sokun ama sizin dışınızda kimsenin dokunmasına izin vermeyin zamanla izleyerek alışıyor şuan 4 aya giricek bitti gibi yabancılama
Cennet-Kokulum cerenkumsal-30 bebeğim 11 ay 16 günlük bizde aynıyız dün mesela kuzenime gittim kucağımdan inmedi kesinlikle gidene kadar kucağımda durdu mamasını da ağlayarak içti napıcam bilmiyorum 😒😒
cerenkumsal-30 Arzuemirhan inşallah biter cok yıpranıyorum benım kucagımda bile durmuyor basla yere gttgmde sürekli ağlama hali göz yası akıyor cstlıycak gibi ağlıyo
Arzuemirhan cerenkumsal-30 çok iyi anlıyorum daha Bi kaç gün önce aynısını yaşadım arkadaşım düşer diye kucağına aldı o an delirdi yarım saat içinde sakinleştirip uyuttum ve uyanınca geçti başlarda hiç susmadan ağlıyordu artık ağlamaktan yorgun düşüp uyuyordu
cerenkumsal-30 Arzuemirhan zar zor uyutuyorum gitiggimde yerde yada birisi varken kendi evimde uyuyor uyandıgınds tekrardan ağlamaya başlıyor
Arzuemirhan cerenkumsal-30 inşallah geçiyor zamanla yani bizim baya azaldı bende dua ediyorum geçsin bitsin diye