yagmurdogru03 5 ay 10 günlüğüze reflü çıktı kilomuz 5900 mamaya geçtik dün. İdrarda enfeksiyon çıktı yarın ultrasona gidilecek bilgisi olan var mı enfeksiyondan çok korkuyorum diğer tahliller çıkmadı
dlkcnblt yagmurdogru03 bnm bi arkadaşımın beneği kalça çıkıktı bandaj tedavisi uygulandı o sırada bacağında enfeksiyon olmş tedaviyle geçirdiler dereceleri varmış ağır değildir inşallah geçmiş olsun.reflü muayenesi nasl oluyo bende perşembe gidicem
Elam01 yagmurdogru03 bizdede enfeksiyon var cnm 4ay 10 gunluk 2. enfeksiyonumuz bu idrar kültürunde cikti bizimki yarin tekrar kontrolumuz var insallh gecmistir sunnet yaptirmayi dusunuyoruz geciyormus tek korkum bobreklerine hasar vercek diye korkuyorum 10gun antibiyotuk kullandik
Senaege Pek bir bilgim yok canım ama ateş filan yapmış mıydı çok geçmiş olsun Rabbım sifa versin inşallah
Elam01 dlkcnblt benim bebegimde reflü var gaviscon ve lansor yazdi doktorumuz o sekilde tedavi goruyor
Defnemm10 Benim bebeğimde 2 ay 7 günlük bizde idrar yolu enfeksiyonu olduk. 5 iğne 5 günlükte şurup tedavisi olucak 4 iğne vurdurduk şuan. İnşallah iyi olacak. 😓