Busralnann huzunkovankusu oluyor tabi zorla hoplata zıplata yediriyorum 4 doktor gezdim bişey bulunmadı çovuk gastroenterolojiye götüreceğim
huzunkovankusu Busralnann Of ya biz de böyleyiz işte. Hoplata zıplata bile yediremiyoruz biz hatta. Biberonun ucunu ısırıyor. Sinirleniyor ağlıyor. Çişi azalmaya başladı kaç gündür kala yok. Ne yapacağımızı şaşırdık ya 😔
Mavisinannesi61 Rem16 nasıl yani yataktan kaynaklanan biseymi bu. Nasıl bı yatak tercih etmek gerekiyormuş. Büyüdükçe sertlesecek olan şey hırıltımi?
Rem16 Mavisinannesi61 hayır yutak yatak değil yutak borusunun yumuşak olmasından kaynaklanıyormuş o hırıltı sertleşince geçicekmiş ciğerden gelen bir hırıltı değil yani
Mavisinannesi61 Masalmarmaris cnm başından beri fizyolojik serum ve burun aspiratörü kullanıyorum bı skntida yaşamadım ben.
Masalmarmaris Mavisinannesi61 doktora gittim, burnunun içine süt sağ dedi. İki kere yaptım, bugünde banyo yaptı, üst üste 3-4 kere hapşurunca çıktı🥰
Mavisinannesi61 huzunkovankusu ventolin vermişti bize. İşe yaramıyor yaramadığı gibi bide ishal yapıyor çocuğu o yüzden kullanmiyorum
huzunkovankusu Mavisinannesi61 Aa sizin o zaman solunum yoluyla alakalı bir şey. Bizim tamamen mideyle alakalı. Ventolin iyidir aslında ama bazen yaramıyor çocuğa işte 😔 Çok geçmiş olsun size de..
Mavisinannesi61 huzunkovankusu aslında hiç bir sknti görmedi doktor. Herseyine baktı ama hirili cigerlerden filan gelmiyor dedi. Boğazını açması içinde ventolini verdi işte cnm.
huzunkovankusu Mavisinannesi61 Allah Allah ya.. Valla çok sıkıntı oluyor kapalı kutu gibi bebişler anlamak çok zor 😔
Mavisinannesi61 Rem16 anladım cnm çok teşekkür ederim içim rahatladı şimdi. Ama yinede bı doktora götüreyim bakalım bizede aynı şeyi soylucekmi
Rem16 Mavisinannesi61 aynen sor bakalım önemli birşey değil demişti bana doktorum inşallah birşey varsada bu olsun çok geçmiş olsun canım