Cfmrtt öncelikle merhaba, bir emmenin meme ucuyla ilgisi yok bebeğin ağzını dudaklar dışa dönüm olacak şekilde memendeki kahverengi alanı komple ağzına tık. Şaka yapmıyorum baya tep böyle. İkincisi ne kadar talep o kadar üretim. Bebek emmezse ve sen yanlış zamanda sağım yaparsan süt üretimi giderek yavaşlar ve durur. Beyin şunu diyor. Aaa meme boşaldı bebek acıkacak hadi. AA bu meme boşalmıyor demek ki bebek acıkmıyor o zaman yatışşş. Önce sakinleş sonra
internette bebek emzirme pozisyonları ve bebeğin azzının olması gereken hali var onlara bak ve dediğim o alanı tepele. Biraz sabırlı ve sert davranman gerekebilir iterse kafasını sıkıca tut. Bebeği boğ demiyorum yanlış anlama tabi ama biraz dayanıklı olman lazım. O meme ucunu hemen at çöpe :) önce tek meme tamamen boşalsın doymazsa ikinci meme. Bu arada hiç birşey emzirmek dışında süt yapmaz, bol bol emzir, diğer her yiyecek sütün kalitesini arttırır/ ya da gereksiz kilo alırsın. Bol su iç, ben galacto diye bir damla var onu kullandım iyi gelmişti. Denemekte fayda olabilir , Ama öncelikle bol su.