Runya_adn Arkadaşlar benim bebeğim zayıf 3 kilo 250grm doğdu ama hala zayf şimdi 24 günlük olduk hala. Zayıf ve sanki hiç kilo almayacak gibi çok üzülüyorum
MinnakAsel Runya_adn tartildimii ? Nerden biliyosun zayıf olduğunu ilk aylarda kuş gibi olurlar zaten 3800 doğdu ilk ay 4800 idi yinede kağıt kadar hafif geliyodu bana şuan 5 aylık daha yrni yeni ağırlasmis gibi
Aydan123 Runya_adn canim benim oglum 2 kilo 900 gram dogdu kirkindan sonra kilo alip artmaya basladi korkucak bisey yok bence hem azda olsa kilo almisdir tart istersen artmismi bak
Aslancikk Runya_adn çabuk toparlanıyor annesi..şimdi sana zayıf gibi gelir..benim ilk oğlum 2360dogdu ikinci bebeğim 2400dogdu.ucuncudude 3000 Gr doğdu ama çabuk toparlanmislar…sende üzülme canim
Runya_adn MinnakAsel aynen canım yeni doğdu gunda aynenkus gibiydi ama şuan 3 kilo700gram ama hala hafif
bitterikolata Runya_adn 48 cmdi boyu, doğumu küçüktü ama sonra çok kilo aldı kilosu boyu hep önde gitti hala da öyle çok şükür 🧿 çok düşünme alır kiloyu büyür gider canı içimde olsun doğumu gayet iyi
Runya_adn O kadar internete yeni doğan tombiş bebekler görüyordum ki ben de kilolu olunca sanıyordum benimde öyle olacak meğerse öyle olmuyormuş